Най-големият кошмар на Борисов се сбъдва!

Автор: Няма коментари Сподели:

Сигурно от Иван Гешев и Борисов, които месеци  наред твърдяха, че хората на площада получават пари и са някакви лоши субекти.

Борисов и ГЕРБ губят властта. Идват предсрочни избори, а преди това – служебен кабинет. Най-големият кошмар на Борисов се сбъдва. Освен това вътрешни социологически проучвания показват срив на доверието в ГЕРБ и лидера.

Ако приложим модела на пропаганда на досегашното управление, натрапван от хора като главсека на МВР Ивайло Иванов, вицето Томислав Дончев, депутата Тома Биков, Маноил Манев, Росен Плевнелиев, Цвета Караянчева и пр. значи викащите срещу Радев спокойно могат да бъдат определени като лумпени и участници в преврат, платени с пачките от чекмеджето на Борисов. Срещу тях трябва да се изпрати полиция, без да е „извършено полицейско насилие“.

През това време държавният глава да подкара някакъв автомобил и да тръби от фейсбук, че не прави предизборна кампания и че Борисов е предател. Прокуратурата да публикува записи на разговори на Борисов с Делян Пеевски, Кирил Домусчиев, Владислав Горанов, Доган и пр., твърдейки, че има данни за престъпление. Прокурори да нахлуят в МС, да ровят в кабинети и да изземат папки и каквото друго намерят. Съветници на Борисов да бъдат арестувани, а Специализираната прокуратура да им повдигне обвинения. Гешев да даде няколко прес-конференции и интервю на Иво Никодимов, а Сийка Милева да обяви, че са извършили престъпление срещу нацията и държавата.

Ей такива работи в Борисов стил. Готино, а? Или ужасно? Борисов, Гешев и останалите ще изреват на умряло: Реваншизъм, потъпкване на демокрацията и човешките права, преследване на политически опоненти, репресии! Към Брюксел, Берлин, Москва, Вашингтон, Лондон и посолства ще полетят писма и петиции… Ще потекат сълзи и сополи, сякаш са оживели хероите от „Изгубена Станка“…

Борисов, как си? 12 години беше отсвирил съвета: Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб. Бе сигурен, че не се отнася за теб, защото си специален, недосегаем, богоравен, вечен, любимец на народа… Тепърва ще научаваш колко си се заблуждавал.

                     Емил Азар

                                                Frognews.bg                            https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Alternative to Conventional Fertilizers: Fungi Could Manipulate Bacteria to Enrich Soil With Nutrients

Следваща статия

Без руски туристи по морето… Русия спря полетите!

Други интересни