Сега виждате ли защо това е най-важната статия, която съм написал относно ковид-19, и най-важната, която някога сте виждали?

Автор: Няма коментари Сподели:

                                 https://brandnewtube.com/watch/we-are-the-resistance-and-we-will-win-this-war_yz96TU5OWcAKIEC.html

Настояването за потискане на свободния дебат ни доведе директно в тази бездна. На никой от тези хора не би трябвало да бъде разрешен такъв контрол над живота ни, но чрез потискане на всички разпитващи се опозиции по никога не правен начин и потискане на фактите, основните медии и Интернет гигантите, влошиха нещата безкрайно много. Мислят ли, че ще бъдат в безопасност?

Съществува реален риск, че вместо просто да убият 90% – 95%, както злият елит първоначално желаеше, те могат да убият всички по погрешка: биха могли да унищожат човечеството.

Имаме много малко време за да се спасим. Трябва да подсилим имунната си система и по ирония на съдбата е възможно да се наложи да се пазим от хората, които са били ваксинирани. През следващата седмица ще напиша статия за това как можете да засилите имунната си система.

Сега виждате ли защо това е най-важната статия, която съм написал относно ковид-19, и най-важната, която някога сте виждали?

Не мога да достигна до масовите медии, които просто потискат истината и отказват всякакви дебати или дискусии. YouTube, например, няма да позволява видео клипове, които поставят под въпрос нещо, популяризирано от злите власти.

Затова изпратете тази статия на лекари и на журналисти, на приятели и роднини. Сподели, сподели, сподели. Може би можем да убедим хората на власт, че те не са имунизирани срещу бедствието, което предстои. Можете лесно да я споделяте от vernoncoleman.org

Надявам се д-р Боше да греши. Надявам се аз да греша. Но всичко в тази статия се нуждае от проучване. И ако тези страхове не бъдат разгласени и разследвани, тогава ще знаем със сигурност, че планът им е да убият, колкото се може повече от нас. Не може да има друг извод.

Д-р Вернън Колман, оригинала на английски, видеото в BrandNewTube, видео с български субтитри в odysee.com/Отвъд Оградата.

                                                              https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/04/13

Предишна статия

Д-р Майкъл Йедън е бивш вицепрезидент и главен учен на Pfizer по алергии и дихателни проблеми

Следваща статия

Ако четете статиите ми от известно време, ще знаете, че никога не преувеличавам! Също така ще знаете, че за последната година моите прогнози, оценки и интерпретации са абсолютно точни!

Други интересни