Как ни поливат с наночастици и други компоненти от небето?

Автор: Няма коментари Сподели:

Image title                                                        https://www.youtube.com/watch?v=COqBuklxvTI

Последния месец все повече хора обръщат очи към небето и се взират, дали има следи по него. Ако има, това предизвиква у тях въпроси – какви са тези следи и от какво са предизвикани? 

Според конспиративната теория, това са следи от самолети които при своето движение изпускат химични субстанции. Според техните опоненти, това са водни пари получени от изгарянето на керосина в двигателите на самолетите с висока температура при около 600 градуса и контакта им с околната среда. Следва логичния въпрос – къде е истината?

Има някой факти, удобно забравени и доста неудобни за някои. Всъщност идеята за използването на самолети за разпръскване на химически агенти над дадена територия е отпреди повече от 60 години. По време на войната във Виетнам, американската армия използва тъй наречения Agent Orange, който е хербицид-дефолиант, и го разпръсква със самолети над джунглите на Виетнам, Лаос и Камбоджа. Той причинява окапване на листната маса на дърветата, като по този начин се разкриват позициите на виетнамските войски и техните продоволствени бази. Agent Orange е само една от хербицидните рецептури, използвани от американската армия. Наред с него са използвани и Orange IIPurpleGreenDinoksol и Trinoksol

Всички те представляват смес от естери на дихлоро- и трихлорфеноксиоцетна киселина , примесени с диоксини. Според официални данни са разпръснати 57 000 тона от тези хербициди, в които се съдържат около 500 кг диоксин. Според други изчисления количеството диоксин е около 170 кг. Скоро след това започват да се появяват многобройни съобщения за масови поражения на мирното население, а също така и сред американските и австралийски войници. 

Разкрива се негативният ефект на този хербицид и неговите микропримеси върху детеродните функции на жените, неговото мутагенно, тератогенно и ембриотоксично действие. Оказва се, че Agent Orange предизвиква рак и ужасяващи генетични изменения, водещи до раждане на деца с увреждания поколения наред.

В интернет пространството се появиха снимки на контейнери поставени в самолети, а също и на странни следи оставяни след самолетите. Също така се говори и за странни заболявания на хората след наблюдаването на такива следи. Едни от първите данни за използването на самолети за пръскане с химикали след войната във Виетнам е от 1998 г. в Канада, в градчето Еспаньола. 

Там след преминаване на военни самолети KC-135 Stratotanker се наблюдавали следи в небето, които не са се разсейвали с часове. Не след дълго заболелите се увеличили драстично като симптомите били: замайване, асма, главоболие, болки в ставите и симптоми подобни на грип. След направени лабораторни анализи са открити завишени нива на алуминий и кварц.

От известно време в небето над България се забелязва странна активност на военни самолети KC-135 Stratotanker. Почти ежедневно прелитат по няколко от тях, като траекторията на техния полет е леко казано странна. Това се случва не само тук, но и в съседните ни страна.

Image title

Странни са и полетите на някой пътнически и транспортни самолети. На пръв поглед, няма нищо нередно и не би трябвало да има. Но при по-задълбочен анализ започват да излизат интересни факти, които повдигат все повече въпроси. Отговор на тези въпроси от страна на официалните власти до този момент няма.

Image titleТова е пример за един такъв странен товарен самолет над територията на България. Оказва се, че превозвачът оперира основно с товари на CV Pharma.Image titleСледва и закономерният въпрос. С какво се занимава CV Pharma?

Image title

Изводите може всеки сам да направи за себе си! 

Остава и другият основен въпрос, истина или конспирация са следите в небето над нас? 

Както след много години се повдигна завесата за странните заболявания от рак и други тежки болести при войници завърнали се от Виетнам и имали досег с Agent Orange, така може би след време и тази истина ще излезе наяве.

Дотогава ще гледаме дирите на самолетите над нашите глави и ще се надяваме искрено, всичко това да е само една обикновена теория на конспирацията!

                                         https://falsecovid19.wordpress.com/2020/12/18

Предишна статия

Плановете на кукловодите за май – октомври 2021 година!

Следваща статия

Олтарът на богомилите? Боян Енравота. Магът и неизвестното за Кръстова гора!

Други интересни