„БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГРАНИЦИ“

Автор: Няма коментари Сподели:

в. „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГРАНИЦИ“
Издание на българите в чужбина
Година 23-та

stoyanovandco1@abv.bg

Tel.: 0899 144 154

                              Българинът Пею Благов:   

                Бойко Борисов е лежал в чешки затвор?

https://www.dunavmost.com/novini/borisov-e-lezhal-v-cheshki-zatvor

Любопитно  април 12, 2021  0  administrator

 Борисов е лежал в чешки затвор?

СПОДЕЛИ ВЪВ ФЕЙСБУК  

    Българинът  Пею Благов твърди, че Бойко Борисов е лежал в затвора
в Панкрац в Чешката република през 1990 година. 

 Министерството на вътрешните работи на Чехия потвърди, че Бойко Борисов  е лежал в затвора в Панкреац през периода 1992 до 1994 г!

Сигналът  е изпратен от Дойче Веле! Потвърдено е, че  Борисов е бил част от криминална банда, която е крадяла автомобили в Чехия, като той просто им е бил шофьор.
По непотвърдена все още информация, чешките разследващи органи са свързали в разследването си  Бойко Борисов и Васил Божков, като вторият е  бил реално получателя на всички крадени коли от Чехия в България. Според чешките прокурори, които са разследвали тогава престъпната групировка, Борисов е бил на много ниско ниво в йерархията, но факта, че е можел да издаде много от имената на другите  участници в престъпната схема е принудила българските комунистически служби да го извадят от затвора.

Именно това е доказало и твърдението на чешки престъпници, че българската мафия в Чехия е изцяло покровителствана от българската Държавна сигурност на комунистическата партия БКП.

Борисов е бил съпроцесник с Иво Карамански и още 6 лица от групата му автокрадци. След като търкал 8 месеца наровете в затвора  в Панкрац, Борисов с цялата банда е екстрадиран със самолет в България, за да бъде съден у нас.

В България случаят е покрит по заповед на генерал Гоцев от Държавна сигурност, който изпълнява заръката на Луканов. Но процес срещу Борисов и останалите автоджамбази няма. На никой от тях не е образувано съдебно дело.

След като става Главен секретар на МВР, първото пътуване на Бойко Борисов е до Чешката република, където натиска и успява да издейства досието му да бъде заличено. И успява да издейства унищожаването на данните за престъпното му минало от архива на чешкото МВР. Но сега се оказа, че записките от затвора в Панкрац, където е лежал, са останали.

Миналата седмица архивът на втория най-голям затвор в Чехия беше разсекретен и информацията за хиляди източноевропейски бандити, сред които и любимият на мнозина българи банкянски премиер, изтече като поток“, завършва писмото си Пею Благов.

                                                            Източник: Дунавмост

https://minfo.bg/chehiya-prizna-ofitsialno-che-borisov-e-lezhal-v-zatvora/?fbclid=IwAR1FLtBZfJALmJtXC-MG7ou4odrgJPcrEBO-eVNqetZ3iEtuzGyyVByCTm0

в. „Галерия“ помести материал на 14.04. 2021 г., с автор Симеон Аспарухов,  който ни информира, че СДС харесва Даниел Митов за премиер.

Четем още, че Митов е бил външен министър в кабинета „Борисов 2“, а сега е член на ГЕРБ и член (ако наистина има „индивидуални“ членства) на ЕНП. За преди-
шните 2 членства на Митов в български партии не се казва нищо.
  Според информацията Митов бил предпочитан (не се казва от кого!) заради близките му отношения с държавния секретар на САЩ Блинкен. „Той е един от хората (Митов), които определят дневния ред в света“. Жалък опит да ни пробутат поредната „калинка“!
  Според мен, Митов е търсил най-доходоносна и най-престижна работа  и  преценил 2 или 3 дни преди изборите да пристане на ГЕРБ. Дали е негово или началническо решение е интересен въпрос. Авторът подсилва позицията на кандидат-премиера с твърдението, че Митов се познава с Блинкен по линията на Националния демократичен институт на САЩ. Дали е работил там,какво точно, от кога до кога авторът не учочнява. Той не казва  и дали пак по тази линия Митов е придобил американско поданство? Молбата ни е да го попита и ни информира.
  За да подсили позицията си, Митов цитира Манфред Вебер от ЕНП, както ни информира  електронното издание на  „Сега“: „партии членки на ЕНП са готови да вкарат комунистите през задния вход във властта, а не да преговарят с 1-та по големина и сестринска партия в ЕНП“. „Лидерът на партията победител трябва да състави кабинет“. „Трябва…“

Какво трябва решава  българският народ, а не ЕНП и не Вебер.
  Виждам, че Манфред Вебер е на интелектуалното ниво на Борисов, а и речникът им не се различава. Той явно не знае, че в управленската шайка на Борисов, с него начело, бяха членове на Българската комунистическа партия. Странно е, че ЕНП прибира в редиците си бивши членове на БКП и на нейните тайни служби. Това явно ги прави по лесно управляеми!
  „Политиката стана сложен процес“, обяви Митов. В наши дни политикът не
може да има нито постоянни възгледи, нито постоянна партия, казвам ви го аз най-сериозно, защото съм го изпитал на гърба си“. Златна мисъл!   „Сега от Борисов искат да даде визия как ще изглежда един балансиран евроатлантически кабинет“. Не казват български, защото не е позволено да си българин, когато си се цанил за чужд слуга. А Борисов ще даде една визия…
  Редакционният съвет ме натовари да подготвя писмо до Манфред Вебер, с което да му напомня, че България все още съществува и единствено народът
и има правото да решава кой да поеме ръководството на страната, а не ЕНП!
Освен на български, текстът ще бъде публикуван и на английски език, за да стигне до по-широк кръг  читатели.

София, 17.04.2021 г.                                                 д-р Веселин Стоянов

Предишна статия

Какво е станало с вас, хора?!

Следваща статия

Следвай парите… Атанас Чобанов

Други интересни