Костадин Костадинов в “Честно казано с Люба Кулезич” – право на отговор! Силно се надявам този парламент да няма дълъг живот! Бъдещето на България!

Автор: Няма коментари Сподели:

                      https://www.youtube.com/watch?v=R6Ll7rgWnRw

                      https://www.youtube.com/watch?v=MbHNPrbfFhU

                      https://www.youtube.com/watch?v=uEKgenNR7nE

                    

 
Изборите минаха, а ЦИК продължава да брои. Не е изненадващо, но така само удължават агонията на управляващия колониален режим. 

Дотук добре, както казал падащият от осмия, минаващ покрай петия етаж. Лошото е, че на този етап, при 36% преброени гласове, сме на път да сменим един колониален режим с друг такъв. Какво показват данните към момента?

1. Възраждане се колебае около 3%, с което резултатът ни се вдига три пъти в сравнение с предишните парламентарни избори. Вотът ни зад граница за трети пореден път надхвърля двойно вота в България, като се колебае между 7% и 10%.

2. Възраждане се превърна в най-голямата патриотична формация. МВРО в момента води с малко пред нас, но е публична тайна, че там се купуваха ударно гласове, което ще стане видно, когато се преброят всички секции и видим резултатите им в циганските махали. НФСБ и Атака от тук насетне ще съществуват чисто формално. За отбелязване е факта, че дори няма да получават и субсидия. 

Що се отнася до ВМРО, те не бива да бъдат подценявани – откраднаха милиони, похарчиха милиони за кампанията, ще имат субсидия и освен това ползват незаконно и заграбените от тях имоти на бежанските организации. Борбата с тази милиционерска метастаза тепърва ще се разгръща, до пълното и унищожение. Няма да простим на тези, които превърнаха патриотизма в паспортизъм.

3. Правителство ще се сформира изключително трудно. Но не невъзможно. Служебен кабинет, назначен от Радев, е сбъднат кошмар за ГЕРБ, за това Борисов ще направи всякакви отстъпки, само и само да не се случи това. Предстои да видим как ще реагират останалите политически сили в парламента. Тепърва има да падат маски, да се преживяват “катарзиси” и да се правят “исторически компромиси”. 

Не подценявайте Борисов – той е доказал, че има 9 живота, макар и вече да е почти на лимита си 🙂 Също така не подценявайте желанието за власт в другите партии – тресат се от алчност в момента, а и доста време са извън парламента, видимо са огладнели 🙂

4. В момента в България има 8 партии – 6 вътре и 2 извън парламента. Извън парламента Възраждане е най-голямата сила. Тук няма да коментирам вота на избирателите на Божков, защото се съмнявам менторът на това явление в нашата политика да може да изхарчи втори път толкова пари, колкото хвърли сега за купуване на гласове. 

5. За пореден път се видя колко са платени т. нар. социолози. Всички техни “резултати” се разминаха напълно с очертаващата се картина.

 Възраждане продължава да настоява за държавна институция, която да одитира социологическите агенции, иначе това безконтролно и нагло манипулиране на общественото мнение ще продължава и занапред.

6. В случай, че не се състави кабинет, отиваме на избори 2 в 1 на есен – президентски и парламентарни. 

Там вече Възраждане ще влезе с много! 

Пътят ни е един и е ясно очертан – НАПРЕД И НАГОРЕ!

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, ДАЛИ ДОВЕРИЕТО СИ НА ВЪЗРАЖДАНЕ!

                                БОРБАТА ПРОДЪЛЖАВА!                 https://www.youtube.com/watch?v=n-hcMCQ3ttU

Предишна статия

КОЙ НИ Е ВИНОВЕН?

Следваща статия

Как се появи човекът на Земята?

Други интересни