КОЙ СПЕЧЕЛИ ОТ ИЗБОРИТЕ?

Автор: Няма коментари Сподели:

След като си нахвърля приятели и роднини по различни партии, един лидер в община Хисаря се надяваше все някой да влезе в Парламента, за да има човекът рамо, на което да се опре. Днес трябва поправка на закон, утре да се внесе нов закон, друго е да имаш свой човек. Е, от общината никой не успя да влезе. Но вътре е лидерът на Националния съвет на СДС – Румен Христов. Нищо, че не е от нашия район. Ние имаме снимки, на които се вижда, че г-н Христов е посетил Староселския култов храм. Значи може да вземе отношение за неговата собственост. А г-жа Каназирева ще е рамо до рамо с г-н Христов, защото в четиридесет и петото Народно събрание ГЕРБ и СДС са заедно. Тя пък е избрана точно от нашия район и не сме забравили, че и нейните обещания бяха свързани с тракийския храм.

Впрочем….искате ли да знаете кои са вашите народни представители, за които сте гласували, и от които трябва да търсите отговорност за хвърлените думи във връзка с развитието на общината?

От БСП – Манол Генов, Веска Ненчева и Енко Найденов

От ДПС – Рамадан Алтай

От Демократична България – Велизар Шаламанов

От Изправи се ! Мутри вън! – Румен Йончев

От ГЕРБ- СДС – Дани Каназирева, Младен Шишков и Данка Люртова

От Има такъв народ – Тошко Хаджитодоров и Танер Тюркоглу.

Ще гледаме колко пъти ще дойдат в община Хисаря за четири години мандат и какво ще ви помогнат. А който отговаря за „Има такъв народ“ да се обади да каже на избрания от този район сценарист, че в свещената сграда на Народното събрание не се ходи с изтъркана черна тениска, с черна риза на точки и със спортно яке. Все пак вече е депутат, не е на масата на своя работодател да му диктува в слушалката какво да говори.

Първото заседание на новите народни избраници ще се проведе в сградата, построена за тази цел, на чиято фасада пише: “Съединението прави силата“. Предложиха го от „Има такъв народ“. Не желаели да се заклеват в сградата на бившия ЦК на БКП. Не разбирам защо от ГЕРБ не се съгласиха. 

А Мая Манолова, която още малко и ще захвърчи от радост, че е народен представител, засмяна до уши каза, че това е първата победа срещу ГЕРБ. Защо, г-жо Манолова? Та нали вие имахте кабинети, когато бяхте заместник – председател на Народното събрание и в старата и в новата сграда? И нали ГЕРБ ви направи обществен защитник?
Каквото лъгаха, лъгаха. Сега следват действията. Те ще проличат още в четвъртък, когато трябва да положат клетва, да изберат председател на Народното събрание и да чуем обещанията на лидерите на шест партии.
Защото от някои партии нищичко още не сме чули – нито програма, нито платформа, нито стратегия.
Ще работят ли в полза на хората новите народни представители, или повече ще работят за себе си, скоро ще разберем.

                                             Ирина Кирилова                                         ТРАКИЙСКИ СВЯТ

Предишна статия

Женен, означава знак за качество!

Следваща статия

Христо Нанев: Духът в пророчествата на българските феномени! Непознатият Любомир Лулчев!

Други интересни