Народ и политици днес! Накъде в неделя?

Автор: Няма коментари Сподели:

Да се опитам да обоснова защото е малко вероятно да има правителство.

Поставете се на мястото на Слави. 

Каквото и да ви говорят, той е от 20 години с един крак в политиката, защото имаше абсолютната привилегия да формира обществени настроения в прайм тайм.

Като познаваме механизма на модела, задържането толкова година, след като всичко друго се смени, означава че човекът разполага със силни връзки и козове.

Според мен в момента задкулисието иска да го използва в ролята на НДСВ и Царя, за да не допусне ДБ и ИСМВ, изобщо протеста да формира дневния ред на обществото.
Тук има няколко обстоятелства, които трябва да се отчитат.

Слави и значителна стойност, не вярвам да се съгласи да направи правителство, защото ще се изхаби за няколко месеца, нито ще може да управлява, нито ще може шоу да прави /все пак има отговорнос към екипа си, не всички от тях ще се съгласят да похарчат бъдещето си заради политика/.

 Ако приемем че има задкулисие и то не е глупаво да го похарчи – ако го ценят, което не е сигурно. И колкото да е силен, няма вариант при който ако не постигне подкрепа от ДБ ще може да формира кабинет. Пък е цялата администрация е на Борисов.

То това е битката -кабинет на Слави да не позволи служебен кабинет на Радев
Надявам се, но това не е рационална оценка, че с времето всеки, който е бил манипулиран, използван, потискан, като стане фактори развива чувство на самостоятелност и поддържа дистанция от менторите си.

Надявам се, че Слави няма да бъде Любо Дилов, Емил Кошлуков и другите ентъртейнъри на повикване.Image title

За това къс списък от задачи, освобождаване на възможността да се гласува дистанционно, изваждане на показ корупцията!

                                                         Илиан Василев                             https://svobodnoslovo.eu/

Къде отидоха множеството заклинатели, че Слави ще пристане на Борисов, че ГЕРБ ще направи коалиция с БСП, че Демократична България пак ще стане патерица на Борисов и т. н.?

Сега даже се усеща недоволство, че това не става. Някои скрито са се надявали. И с тези заклинания само отблъскваха хората да гласуват.

Ама освен аритметика има политика.

И сборът не се получава политически.Image title

Възможно е коалиция с ГЕРБ, да. Само че без Борисов. 

Възможно е да стане, ако Борисов се спазари да го подкрепят за президент. 

Но изредените партии и това няма да искат. 

Борисов да се опита за президент, може да настъпи мотиката. Защото рейтингът на Радев е близо три пъти по-висок от неговия.

                                                             Иван Бакалов                       https://svobodnoslovo.eu/

Не смятам, че сме направили сензация. „Възраждане“ работи упорито и последователно от създаването си през 2014 г., каза лидерът на партията Костадин Костадинов.

През 2017 г. имахме 1,1 %. 

                Костадин Костадинов: 

„Възраждане“ е организация, която не е контролирана от никого!

Image title

Резултатите, които започнахме да правим, очевидно за управляващите се превърнаха в определен вид заплаха, в резултат на което миналата година срещу нас беше стартирана безпрецедентна акция за унищожаването на „Възраждане“, посочи Костадинов.

„Срещу „Възраждане“ и в момента тече процес, иницииран от прокуратурата и ДАНС за забраната на партията, нещо което не се е случвало от 1947 година“.

Костадинов допълни:

„Основната заплаха е не толкова, че „Възраждане“ ще влезе в парламента. Основаната заплаха е, че „Възраждане“ е организация, която не е контролирана от никого – нито отвътре, нито отвън“.

                                                          bnt.bg                           https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

България ще я има!!!

Следваща статия

Дончев и Сачева с мотики в някое лозе, ще са по-полезни от министри

Други интересни