В България е имало много ясновидци и гадатели – световноизвестни или непознати и до днес

Автор: Няма коментари Сподели:

В България е имало много ясновидци и гадатели – световноизвестни или непознати и до днес. За най-прочутите се говори по цял свят. Много известни личности са се допитвали до тях. 

Сред тях са Преподобна Стойна, Слава Севрюкова, Дядо Влайчо, Ванга, Вера Кочиовска. Техните предсказания продължават да вълнуват хората и днес.

Вижте някои от тях:

                                                 Дядо Влайчо

Легендите за дядо Влайчо се носят от уста на уста. Влайчо е роден на 15 август 1894 г. в с. Коньово, Новозагорско. Още като дете се различавал от другите – не искал да играе с децата, а изучавал виденията, които му се явявали непрекъснато.

В едно от виденията си през 1947 г. Влайчо вижда смъртта на Георги Димитров. Заради това пророчество комунисти го обявяват за народен враг и попада в Белене.

Малко преди да си отиде от този свят през 1981 г., пророкът на народа, както вече го наричали, разказал какво вижда за следващите десетилетия. Той казвал, че ще има политическа промяна и комунистите няма да управляват България.

църква

                                        БГНЕС 

                             Преподобна Стойна

Преподобна Стойна е сляпа от ранно детство, но е надарена свътрешно зрение.

Почти през целия си живот е живяла в с. Златолист, Петричко. Тя не е толкова популярна, колкото Ванга. Въпреки това Ванга сама казвала, че баба Стойна е три пъти по-силна от нея.

“България ще опустее откъм народ. Младите ще забегнат, старите ще измрат… България ще удари дъното”, пророкува Преподобна Стойна.

Ванга

Предсказанията за света на пророчицата Ванга са познати за всички нас. Много от тях са се сбъднали.

Ванга вижда Русия като обединител на света и неговия нов господар. Според нея три велики държави ще се съберат – Китай, Индия и Русия.

ванга

                                   БГНЕС 

                                                  Вера Кочавска

Животът на Вера Кочавска е низ от странни случки и събития. Най-странното, което се случва в живота , е оцеляването и след жестока катастрофа.

Според нея пътят на всеки е предопределен. И никой не може да променя човешката съдба. Кочавска е можела да вижда човешкото тяло като на ренген.

                                                   Слава Севрюкова

“Тежката ни карма свършва, когато жена поеме кормилото на държавата”, твърди ясновидката.

Тя е категорична, че ни чака светло бъдеще, което ще настъпи съвсем скоро – след 2017-2018 година. Дори предсказва, че България ще стане новата Швейцария.

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/idvat-po-dobri-vremena-za-bylgarite-tvyrdiat-iasnovidcite-video-2070534

                                       https://www.vbox7.com/play:fd91c94680&start=13

Предишна статия

Черният лебед храни рибките

Следваща статия

12 предсказания на дядо Влайчо за България…

Други интересни