ЛИПСАТА НА ИЗБОР НИ ДОВЕДЕ ДОТУК

Автор: Няма коментари Сподели:

ЛИПСАТА НА ИЗБОР НИ ДОВЕДЕ ДОТУК. 

НЕ СЕ ПРЕВЪЗБУЖДАЙТЕ ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ! 

АКО БЯХТЕ ТОЛКОВА ГОТИНИ, БОРИСОВ НЯМАШЕ ДА Е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА!

Май не разбирате, мили мои партии на протеста, демокрацията, правовия ред и извънсистемния вот- нищо не е приключило, напротив, едва сега започва същинската предизборна кампания.

Гответе се за избори и търсете съюзници, този парламент е мъртвороден.

Не се превъзбуждайте от резултатите, защото те не са еднозначни – липсата на избор ни доведе до тук, а не това, че сте много готини, ако и това беше така, Борисов нямаше да е първа политическа сила.

Хайде, бъдете умни!

Георги Дренчев

Бележка на АФЕРА: Някои измислени „протестиращи“, „демократи“ и „клоуни“ тъй са се превъзбудили, че като са станали депутати за един ден, все едно са грабнАли чекмеджето на Боко. А по полека, че май забравяте ШЕЙСЕТТЕ ПРОЦЕНТА, НЕГЛАСУВАЛИ, ДЕТО НА ВСИЧКИТЕ ВИ БИХА ШУТА! И не се напушвайте толкоз Горе на черешата, защото сега се отмива пяната, ако разбирате какво искам да ви кажа, и нататък даже не е сигурно дали ще повторите тоя резултат, дошъл поради липса на избор!

                                                                                  https://afera.bg/

Предишна статия

Но ако българското изборно безумие все пак го направи управляващ, то ще спрем или най-малкото ще объркаме мисловните часовници на цяла Европа

Следваща статия

Жалко е, че институцията, която трябва да бди за нас и за нашето безопасно хранене, точно тя разрешава да се изсипе забранената отрова в земята ни

Други интересни