Разбирате ли какво ви казвам? (Николай Марков)

Автор: Няма коментари Сподели:

                            Да продължим, пък каквото стане.

ББ не дойде на власт, нито задържа властта си с избори. Този човек и кликата му са възможни, заради овладяна и методично прилагана технология за тотално фалшифициране на избори. Според българския закон това е престъпление, което означава, че властта у нас се реализира и задържа чрез извършване на престъпление. Осмислете го добре.

Всеки, който участва в организиран от престъпници изборен процес като кандидат политик е съучастник, защото чрез своето участие прикрива едно престъпление, а именно, че изборите у нас се фалшифицират при всички случаи. 

Масовото участие в такива избори е пасивно признание, че именно изборите решават кой ще бъде управник! А това не е вярно! 

Причината заради която повечето от лицата участват в такива избори не е, защото вярват в обратното, а защото преследват тясно лични интереси и знаят много добре, че самите те не са никакви фактори в престъпната държава, но биха искали да станат.

Разбирате ли какво ви казвам?

Лицата на които симпатизирате са най-обикновена клиентела на престъпната държавна власт и са готови да участват в легитимирането като коалиция или на опозиция, но са все съучастници на мафията. Затова няма и няма да има качествена промяна у нас, именно и защото вечната политическа клиентела е образувана от недъгави хора, които нямат гръбнак, а само големи жабешки уста. И дървени глави! 

Престъпници се свалят от власт с крайни средства. Много крайни и дори страшни. Могат да станат и чудовищни, но европейските народи познават този естествен гняв и дълбоко в себе си уважават онзи, който го носи и го управлява в името на висши човешки идеали. И който не разбира това или не исака да го разбере е завършен балкански глупак, който вижда само до носа си. А такива в територията бол – образовани и необразовани. Все отбор гладни доньови глупаци.

Престъпникът е антихуманно същество и с него се постъпва като c такова. За да му се даде шанс да се промени или изчезне завинаги. И да продължим пътя си на здраво.

                                                 Николай Марков             https://afera.bg/

Нощта ражда из мъртва утроба
вековната злоба на роба:
своя пурпурен гняв –
величав.
Дълбоко сред мрак и мъгла.
Из тъмни долини
– преди да се съмне
из всички балкани
из дебри пустинни
из гладни поля
из кални паланки
села
градове
изпокъсани
кални
гладни
навъсени
измършавели от труд
загрубели от жега и студ

полетяха напред
без ред
неудържими
страхотни
велики:

НАРОД!

Предишна статия

Международен анализатор завежда дело срещу шефа на ДАНС!

Следваща статия

ОСТАВЕТЕ НИ НА МИРА да бъдем жени!

Други интересни