Не вярвайте на вълци в овчи кожи! Оставка, съд и затвор!

Автор: Няма коментари Сподели:

Сигурно забелязвате, че реална политическа кампания за избор на парламент няма!

Причината е, че няма и смисъл от нея и затова сме потънали в гробна тишина. Ако наистина вярвате в очевидното, че България се управлява от мафия, то няма смисъл да ви подсещам, че същата тази тежка организирана престъпност, организира и управлява по виртуален начин цялата изборна подмяна и логистиката свързана с нея.

В този смисъл всички участници в бандитската политическа игра на избори са и съучастници, независимо какви са личните им или идеологически подбуди! Повечето от малките партии, обаче, са мотивирани от привлекателната сила на субсидията, а при тези, които вече са се договорили с когото трябва, вашия глас има само символично значение. 

Войната срещу Мафия не е забавление за амбициозни глупаци, нито основна цел на всеки, закъсал за пари човек. Тази война има собствена кръвна цена, а на полтическия хоризонт няма нито една личност, която има намерение да я плати. Проверил съм.

По телевизиите ви говорят само онова, което искате да чуете!
––––––––––––––––––––––––––––––––––
Така е преди избори. Вие никога няма да разберете какви са реалните договорки между подготвените да влязат във властта субекти. Бъдете убедени, че само дни след края на изборите по-голямата част от вас ще псуват и кълнат до девето коляно онези за които са гласували. Чак тогава ще чуете и видите някои истини, които днес не съществуват дори във въображението ви. Отпадналите от държавната хранилка ще се изпокарат за парите от субсидиите и ще се разпаднат на милиони парчета, защото тях ги свързва само това лепило.
–––––––––––––––––––––––––––––––––-
ББ трябва да бъде свален и осъден, но силно ме притеснява твърдението, че това трябва да се случи на всяка цена и чрез безпринципни конспиративни полуполитически съюзи. 

Все си мисля, че партизанското движение отдавна е изиграло своята роля, но виждам, че повечето кандидат политици предпочитат партизанската тактика пред всяка друга. А това е лош личностен признак. 

Смущаваща е и очевидната неграмотност на уж образовани хора, вроденото им невежество и липсата на всякаква практична опитност и умения.

Ще ви казват само това, което искате да чувате! Не вярвайте на вълци в овчи кожи.

Един милиард пъти да кажа, че има само един изход от дълбоката държавническа криза и той е: Оставка, съд и затвор!, пак ще има милиони идиоти, които да ме питат денонощно какво мисля, че трябва да се случи в тази страна! Омръзнахте ми.
––––––––––––––––––––––––––––––––
Останаха една шепа „луди глави“ на площада и продължават да искат точно това. Всички останали „борци за свобода“ се измъкнаха от този студен и окървавен площад, като пръдня из гащи, вляха се във всякакви партийни туморни образования и се вписаха в листите, за да стават депутати! Иначе ревяха като магарета в общ глас, че протеста бил безпартиен, надпартиен и заклеймяваха всички партийни отрепки. Нали така беше? 

Е, след като е така и вече сте в мъртвата хватка на мафията, договаряйте се с тях, търсете общи точки и перспективи за блажен живот, правете се на борци за мир на планетата и каквото там си искате, но никога не забравяйте, че всъщност СТЕ ПРЕДАТЕЛИ, които дезертираха от бойното поле, за да се вмъкнат на топло в сградата, която замеряха с развалени яйца.
–––––––––––––––––––––––––––––––-
Ще решите проблемите на тази страна през избори, когато цъфнат налъмите, господа другари. Вече всички сте партийна клиентела и никога няма да имате собствени лица и идентичност, защото сте гладни слепци. Дори не видяхте и не отчетохте, че партийните ви лидери са все дискредитирани личности, неделима част от престъпното минало на страната.

Съжалявам, че трябваше да ви го кажа така директно, но вие си го заслужихте, защото шепата останали на площада луди глави държат в премръзналите си ръце здравото бъдеще на тази бедна откъм здрав разум страна и продължават да искат: 

            Оставка, съд и затвор!

Единственото смислено решение.

                                                Николай Марков                             https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Балчик днес 25.03 2021 година!

Следваща статия

Престъпниците, които позволиха да се бомбардират цивилни в Югославия!

Други интересни