НЕ, ТЕ НАС ДА ЗАТВОРЯТ! НИЕ ТЯХ ДА ЗАТВОРИМ! ДОСТОЙНА ПРИСЪДА!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

В събота – 20-ти март т.г. ежедневно протестиращите вече 253 дни български граждани срещу престъпния режим на Бойко Методиев Борисов и неговата бандитска шайка, узурпирала българското управление в т.нар. Триъгълник на властта призовават и приканват всички свои сънародници да се присъединят и да участват в провеждането на организиран от тях Митинг-протест срещу налаганите ограничителни мерки!

Съпротивителният протест-бунт на всяка свободолюбива българска душа, ще се проведе пред сградата на скверния Министерски съвет от 10:30 ч., който в 11:30 ч. ще се превърне в начало на Марш на свободата по бул. “Витоша” до НДК, където от 12:00 ч. ще се проведе обявения Световен протест срещу ограниченията на човешките и гражданските права и свободи, налагани от Правителствата, ужким по повод Пандемията COVID-19. 

                                                                         https://www.youtube.com/watch?v=P21PsGwWs4s

Събитието се провежда в един и същи час в столиците и големите градове на повече от 80 страни по целия свят. 

От САЩ и Канада до Израел, от Аржентина до Австралия, от Финландия до ЮАР, от Германия до Бразилия и от Великобритания до Гърция хората искат обратно свободата си.

А ние?! Ние – българите ще се борим ли най-накрая за нашата свобода?! 

Ще оставим ли най-просташките бандити на света да отнемат свободата ни?! 

Ще позволим в България мракобесна и човеконенавистна мафия да ни пороби окончателно, под предлог на уж медицинска криза?! 

Ще дадем ли свободата и достойнството си, за да ни обрекат на глад и мизерия, далеч от близките ни, бягащи зад граница?! 

Животът ни ще го превърнем ли в животинско вегетиране, обезпечаващо чекмеджетата на Буци?!

 От 30 години ние – българите придобихме правото да гласуваме, е, ще позволим ли да ни го отнемат в полза на бандитската шайка, погубваща Народа ни и Родината ни?!

Всички народи на нашите съседни страни на Балканите въстават и ще излязат в събота срещу своите Правителства. Ние трябва да спрем Разрушителство на българското правителство!

На протеста срещу тиранията на мафията и нейните т.нар. мерки, с които целят служебното си оставане на власт, без значение чрез или без отмяна на избори, в събота на Ден 255 от антиправителствените демонстрации ясно и аргументирано против нововъведените ограничения ще се произнесат светилата измежду експертите в областта на здравеопазването и в частност инфекционисти, вирусолози, епидемиолози и други вещи медицински лица.

Важно е! 

Поне веднъж да сме Народ!

Борисов, позор! Оставка и затвор!

НЕ, ТЕ НАС ДА ЗАТВОРЯТ! НИЕ ТЯХ ДА ЗАТВОРИМ!

ДОСТОЙНА ПРИСЪДА!!!

                                                  https://afera.bg/                               https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Мисията „Исторически парк“ – интервю с Ивелин Михайлов

Следваща статия

Така печелят някои в интернет или как някой си мисли, че е най – умен! (2 част на руски език)

Други интересни