СВЕТЪТ И БЪЛГАРИЯ – март 2021

Автор: Няма коментари Сподели:

В. „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГРАНИЦИ“
Издание на българите в чужбина
Година 23-та
stoyanovandco1@abv.bg
tel.: 0899 144 154

СВЕТЪТ И БЪЛГАРИЯ – март 2021
 
Продължава демонстрираната незаинтересованост по въпроса кой произведе и разпространи вируса К-19. Първоначално разпространената информация насочваше вниманието към Китай, където в град Ухан работеха две лаборатории под ръководството и финансирането на Бил Гейтс и Дж. Сорос, както нашето издание вече писа. Малко след това получихме известие, че същият вирус е патентован през 2015 г. в САЩ, като бяха посочени авторите и пълните данни на патента. Този документ бе също така публи-
куван от изданието ни и съответно разпратен на медиите и посолствата в София, вкл.руско и американско. Само едно западно посолство благодари за изпратения материал.
– Получихме информация, че малко преди срещата на двамата президенти на САЩ и Китай, в споменатия град Ухан е имало военни игри, в които са
участвали и американски военни и бе изказано предположението, че те са
пренесли вируса при завръщането си. Тази информация би трябвало да бъде сериозно проучена, а не на нейна база да се градят обвинения.Делегация на СЗО посети Китай, специално Ухан и накрая излезе с констатация, че не е ясно как К-19 се е появил в този град. Като имаме предвид американския патент на вируса, позицията на СЗО не ни изненадва.
– Странен е фактът, че в рамките на 6-7 месеца се появиха няколко ваксини!
Медицинските изисквания за масова употреба на една ваксина са изпробването й в течение на 5-6 години върху животни, после върху доброволци.
При такава бърза поява на ваксините имаме основание да запитаме, дали наред с работата по създаване на вируса, не е работено и по ваксината.
– Все повече се затвърдява убеждението, че вирусът е човешко създание, в съответствие с плана на Римския клуб за намаляване на земното население със 7 000 000 000 жители. Основание за такива мисли ни дава характеристиката на вируса. Той е богат на мутации и  някои от предлаганите ваксини срещу него са  безсилни. Друг проблем е, че полученият  имунитет има кратък срок на действие, след което се налага нова ваксинация и така до края на човешкия живот. Ще се появят и нови вируси, изискващи и нови ваксини.Така планът за ликвидация на човечеството се изпълнява.     

САЩ.
Америка е гола. Изборите 2020 свалиха пищното й облекло. Странно, но е факт, че въпреки изобилния доказателствен  материал за изборни измами в подкрепа на Байдън, като гласовете на мъртви американци на близо 200 годишна възраст, на фалшифицирани бюлетини изпратени по пощата, на унищожени бюлетини в подкрепа на Тръмп, манипулирани машини за гласуване, а прокурори и съдии отказват  проверка. А Статуята на свободата, загубила своята девственост, е свидетел на гаврата с нея.
  Разделението на американското общество на глобалисти и консерватори ще се задълбочава все повече и ще има разрушителни политически и икономически  последици за страната, които ще доведат до световна финансова криза с непредвидими последици.
  Все пак има някакви искри на надежда, че нещо може да се направи за избягване на срама от гигантската лъжа. Държавният секретар на Ню-Хемпшир Бил Гарднър се съгласи  с искането да внесе в Сената „такъв какъвто е“ законопроекта с поправката на Гарднър, и ако той бъде приет, ще предизвика съдебни проверки на машините за гласуване и на избирателните бюлетини от 3 ноември 2020 г.
  Стана известно от източници, че Байдън не е получил идентификационен номер за Air Force One за полети и е летял със частен самолет, а вицепрезидентът Камала Харис лети с Boeing 747.
  Харис посрещна и разговаря с 6 чуждестранни ръководители, последно с   премиера на Норвегия Ерна Солберг. Тази необичайна роля на вицепрезидента се обяснява с недоброто здравословно състояние на Байдън – физическо и психическо.
  Тръмп обвини демократите в ликвидация на страната с водената опасна политика на отворени граници. „Когато бях президент, южната ни граница беше в страхотна форма – по-сигурна от всякога“.

„Спряхме измамите с искане на убежище, нанесохме удар на търговците на наркотици и на трафикантите на хора. Сега това, което се случва на границата е ужасна гледка. Страната ни е в опасност“! 

Това, за което говори Тръмп го направи Меркел с Германия и Европа и е част от гигантския  план на т.нар. Дълбока- (или Тъмна) държава за премахване на националните граници и държави чрез приемане на потоци от бежанци, с цел заличаване на чувството за национална принадлежност  и на националната памет.

Какво още предлагат глобалистите?

1. Легализация на хомосексуалните бракове.

2. Отглежда  не на деца извън семейството.

3.Разводът да бъде бърз и лесен.

4. Традицонният брак да бъде постепенно премахнат.

5. Правителството да стане собственик на производствените мощности, а правото на частна собственост да бъде обявено постепенно за незаконно.

6. Религията да бъде забранена, на нейно място да бъде създадена нова.
    Външната политика на Байдън е много по-агресивна от тази на Тръмп.
САЩ започват изграждането на съюз Украйна – Грузия – Молдова, (= ИД), насочен срещу Русия в Черно море. Една от стратегическите цели на САЩ  е чрез провокиране на сблъсъци на тези държави с Русия, с оглед нейното „сдържане“. Вкарването на черноморските държави в съюз срещу Москва се превръща във важен американски приоритет, тъй като Турция вече не е надежден партньор.
    The Washington Post/17.02. : Министърът на отбраната на САЩ заяви, че Пентагонът не планира да изтегля войски от Европа.
    Байдън на 01.03.: „САЩ никога няма да признаят Крим за руски. Русия преди 7 години е нарушила международното право. Объркан човек. Той не помни ли, че САЩ са нарушавали стотици пъти споменатото право?
    Годината 2021 ще бъде вероятно решаваща за САЩ и за света.

Русия.
В Москва очакват мащабна смяна на служители от най-близкото обкръжение на президента Владимир Путин. Процесът, според някои източници ще започне още тази година, но може да продължи и през следващата. Това ще зависи до известна степен и от международната обстановка. Очаква се предстоящото обръщение на президента до федералното събрание, което ще изясни много въпроси.Предполага се, че лицата, притежатели на имоти и големи влогове в чужбина и не са ги прехвърлили в Русия, че ще понесат тежестта на своето лекомислено поведение.
    Има данни, че Меркел работи в този момент срещу Москва. Тя ще отстоява завършването на „Северен поток 2“, което ще й донесе големи неприятности с Вашингтон. Меркел тръгна по трънливия път под натиска на германските индустриалци и на Русия, като пренебрегна и (източно) със срамния случай Навални. Германските власти не искат да предоставят лабораторни данни за „отровата“на опозиционера, за когото твърдят, че е лекуван в берлинска болница. Случаят Навални е абсолютно идентичен със
случая Скрипал. Пак отрова Новичок, пак отказ от даване на документация и доказателства. Отровата Новичок се произвежда в Англия, произвеждала се е и в Чехия, а и в други държави. В битката срещу Русия всички средства са допустими. Разбирам, че Навални има желанието да бъде известен, да пишат и говорят за него, да живее богато, ако е възможно на най-високия пост в държавата. Въпросът е направил ли е той нещо за родината си, защо се съгласява да играе в една нечиста игра като Скрипал?
    МВнР на Китай: „Китай и Русия  консолидираха усилията си и се борят рамо до рамо с политическия вирус на фона на пандемията, каза министърът на външните работи на страната на сесията на най-високия законодателен  и консултативен орган на Китай. Вероятно в скоро време ще бъде сключен договор за партньорство Русия-Китай в определени  сфери. Ваксината „Спутник  V”се продава в 50 държави, Турция и Италия ще я произвеждат.
    На пресконференция след първия ден на заседанието на Севрноатлантическия съвет (17.02.) Ген секретар на НАТО Столтенберг заяви, че „НАТО трябва да се превърне в платформа
за политически диалог на всички държави с еднакво мислене със страните от Алианса“, за да се противопоставят на Русия и Китай. Столтенберг нормален ли е? диалог .. с еднакво мислене, за да се противопоставят…
Украйна
. Командването на украинските въоръжени сили е направило допитване сред редници, сержанти и младши офицери относно желанието и готовността им да атакуват Донбас. Резултатите от допитването гласят, че само 27% от анкетираните са изразили желание да атакуват… Ако Зеленски не нападне Донбас, той ще бъде обявен за предател от „Десен сектор“ и от бандеровци. А той наясно ли е какво ще се случи с него и с Украйна ако все пак събере кураж да атакува? В безумието си той предлага въздушното пространство над Крим на НАТО! Няма кой да се хване, Зеленски!
България.
Има три думи, които трябва да ползва всеки възпитан човек при общуването си с хората – моля, благодаря, извинете. Очаквах да чуя от премиера поне една от тях. Напразно. Чувам Аз, Аз, Аз. Препоръчвам му да започне многословните си тиради с „извинявай“.
– Извинявай български народе, че за 11-те години на моето управление  те докарах до просешка тояга, до най-бедния народ в Европа.
– Извинявай, че щом си отворя устата, лъжите текат като пълноводна река.
– Извинявай, че направих България и себе си за смях с моя гаменски език, който предизвиква недоумение у нас и по света.
– Извинявай народе, че сутрин кажа едно, а вечер друго. Така е, защото съм прост и нямам понятие за управлението на една държава.
– Извинявай, че ти се натрапвам десетилетие и нещо, но властта е много  примамлива, носи много удоволствия, европари, златни кюлчета, имоти и други блага. Как да се откажеш от всичко това?
– Извинявай народе, че те лиших от здравеопазване, правосъдие, образо-нваниеи от сигурност, лиших те от чест и достойнство, лишавам те от чувст-вото за национална принадлежност и памет и те правя слуга на враждеб-ни нам сили.
  Освен тези три вълшебни думи, които са ти непознати, трябва да си пов-
таряш  всеки ден и 10-те Божии заповеди.

Ще ти припомня само 3 от тях – не лъжи, не кради, не убивай. Ти нарушаваш и трите.

  Борисов, ти написа във фейсбук, в почит на жертвите на комунистическия режим следното: „Безспорно – хилядите жертви са най-болезнената , но не и единствената последица от комунистическия режим. Щетите върху икономиката, които комунистите и техните наследници оставиха, поправяме и до днес!“

По-нагъл човек от тебе не съм виждал. Ти, който беше член на Българската комунистическа партия, имаш безочието да изговаряш такива лъжи?
  Твърдиш, че „икономиките на всички държави са занулени, даже на минус. Дори и Китай“. Това е поредната ти лъжа. Не се срамуваш, нали?
  ТАСС: „Търговията между Китай и САЩ се е увеличила с 81,3% за 1-те два месеца на 2021 г. на годишна база, възлизайки на 109,79 млрд.щ.д., съобщи на 07.03.21. Главната митническа администрация на КНР.
  На 03.03.21. стана ясно, че европейската Главна прокуратура отхвърли 7 от предложените 10 български прависти за европейски прокурори. Гешев и сие поскаха среща, за да обясняват…

Говорителят на Европейската прокуратура каза ясно; „не искаме да влизаме в дискусия…българската страна трябва да номинира хора със съответния опит и отговарящи на всички изисквания за независимост и морален интегритет“, обясни говорителят.
Знаете ли значението на думата
морал, Борисов и Гешев? Предполагам не?

  Здравният министър Костадин Ангелов заяви във Варна: „В Европа се говори за български модел за решаване на кризата с К-19..“ Този човек в ред ли е? Той не знае ли на кое място сме класирани и не знае ли, какво е положението в момента на заразени и починали и липсата на ваксини?
Твоето лъжливо овчарче трябва предизборно да говори небивалици!
  Двама американски сенатори обрисуваха точно положението в България.
Същите констатации направи и ЕК и юриста на американското посолство в София. Подиграва се с тебе и западната преса, а българите искат месеци наред твоята и на Гешев оставки. Какво чакаш – давай си оставката!
  Ново изследване на Евростат/БГНЕС и segabg.com.:

„България е с най-високо ниво на престъпления, насилие или вандализъм в целия ЕС, според което изследване 20,2% от хората в страната съобщават за престъпления, насилие или вандализъм. Средното равнище в ЕС е 11%, което означава, че България го надвишава двойно“.

Предишна статия

Така печелят някои в интернет или как някой си мисли, че е най – умен!(на руски език)

Следваща статия

ГРАБЕЖЪТ НА ВЕКА! Извода: злато гази, гладен ходи!

Други интересни