На тайното купонче, което нарушавало абсолютно всички възможни противоепидемиологични мерки имало куп народ!

Автор: Няма коментари Сподели:

КАРАКАЧАНОВ, К’ВО ПРАВИМ С „МАЙМУНАТА“?! 

ВМРО В ЛИНИЯ С ХЕРОИНА. 

НЕ „АФЕРА“, А ВАШ’ТЕ ВИ ПЪРЖАТ!

На 27.02.2021 АФЕРА публикува:

ВМРО ДЕПУТАТ С АФИНИТЕТ КЪМ БЕЛИТЕ ПРАХОВИ ЧАСТИЦИ ВКАРАЛ КАЛКАНДЖИЕВА В ЛИСТАТА НА ВМРО В ХАСКОВО.

Депутатът от ВМРО Александър Сабанов е човекът уредил Евгения Калканджиева в листата на “патриотичната” формация в Хасково, научи от свои перфектни източници АФЕРА.

В материала разказахме как Жени Калканджиева се е отзовала като кандидат – депутат в листата на ВМРО:

„….Депутатът от ВМРО Александър Сабанов е човекът уредил Евгения Калканджиева в листата на “патриотичната” формация в Хасково, научи от свои перфектни източници АФЕРА. Сабанов, който си остана крайно неизвестен, като парламентарист за широката публиката през изминалите 4 години, но пък за сметка на това е перфектно познат сред определени среди, като човек който трудно може да бъде вдигнат от най-различни веселбарски софри, лично е поканил Калканджиева за кандидат депутат от ВМРО.

Според нашите източници двамата се познавали от шумни общи компании, като споделяли и сериозен общ интерес към популярни бели прахови частици. Именно на един подобен общ запой, депутатът от ВМРО предложил на бившата шеста в света да я вкара в листата на партията си. В последствие идеята му било лично одобрена от лидера на ВМРО Красимир Каракачанов, а Калканджиева пък дори получила някой лев за “рекламата”, която щяла да донесе на “патриотите”.

В същото време източниците ни твърдят, че преди седмица в Хасково Сабанов бил заформил грандиозно тайно парти в секретна локация в близост до града, в който той е водач на листата на ВМРО за бъдещото НС.

На тайното купонче, което нарушавало абсолютно всички възможни противоепидемиологични мерки имало куп народ, леело се марково уиски, пекли се агнета, а цялото парти пък било обилно поръсено с квалитетна колумбийска сол.

Агентите ни твърдят, че Александър Сабанов минавал за изключително близък на хасковския бос Кънчо Маймуната, като именно последният щял да финансира цялата предизборна кампания на “патриота”.“

Cайта Пик публикува материал и в материала е описано как именно хасковския бос Кънчо Маймуната бил бос и на нарко канала, чиято дрога пък е прихваната на варненското пристанище.

И ето какво пише не „Афера“, а „Пик“, който минава за про властови сайт:

Чрез жълтите сайтове прокуратура и ченгета обикновено контролирано пускат подобна „оперативна информация“, от което ние, загрижени, питаме:

К’во става, бе Карачаканов, к’во става с и във ВМРО? 

К’во правим с хероина и Маймуната, като „ваш’те“ на практика ви пържат? 

Да не би да се задават „патриотични“ арести?

Все бяхме чували за паспорти и българско гражданство, ама сега и Маймуната, и хероина, някак си идва в повече за такава патриотична организация, като вашата.

Щото тия работи не „лошата“ АФЕРА ги пише, ами сайта, който славослови ГЕРБ, коалиционните му партньори и прокурора Гешев.

               Капише, Каракачанов?!

                                            Afera.bg                 https://afera.bg/

Предишна статия

Сами преценете кой ще държи юздите на бардака в следващия парламент и на каква цена

Следваща статия

Всеки ден достигаме ново дъно и продължаваме да копаем надолу

Други интересни