Тези, които си мислят, че са хванали властта во век и веков, ще опознаят страданието

Автор: Няма коментари Сподели:

„ГЕРБ са обещали 70 000 гласа на ВМРО. В циганските махали се плащат между 150-300 лева… Тези неща стават на тъмно и под покровителството на МВР. ВМРО не е патриотична формация, а произведение на Държавна сигурност“, заяви Волен Сидеров пред БНР и допълни, че новата тройна коалиция е ГЕРБ, ДПС и ВМРО.

Според Сидеров ВМРО плаща на социологическите агенции, за да им дават прогноза над 4% като резултат от изборите.

„В момента се подготвя гигантско фалшифициране на изборите и купуване на гласове. Следващото управление ще бъде колониално.

В момента сме колониална държава. Нямаме индустрия, нямаме икономика. Стигнахме дотам, че услугите са основният бизнес в България. Това не е нормално за държава на интелигентни и можещи хора… Попречи ми черната пропаганда аз да бъда на власт“, допълни той пред националното радио.

Междувременно Сидеров призна:

„Не искам да влизам в Народно събрание, което се помещава в ЦК на БКП, това е дежа вю. От млади години съм бунтар. Ще се боря за това, за което съм се борил винаги – справедливост и истина. Тези, които си мислят, че са хванали властта во век и веков, ще опознаят страданието“.

                                     www.big5.bg                       https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Най-тъжното нещо, което съм снимал е българче, което не знае български, в Испания! Това историята няма да ви го прости!

Следваща статия

Мерките, които се предприемат, се ръководят от шайка дилетанти, които не са наясно какво да правят и изпълняват нечии разпореждания

Други интересни