Човек с престъпно минало не може да бъде наричан „елит“…

Автор: Няма коментари Сподели:

Малко логика няма да навреди!
Ако в днешна България след съд и присъди бъдат затворени или избити няколко доказано виновни в престъпленията си депутати, ще ги наречем ли „елита“ или „цвета“ на нацията?

Не, няма да ги наречем така! Човек с престъпно минало не може да бъде наричан „елит“, защото той вече минава в категория престъпник, без значение от това каква е неговата професия, образование или диплома!Image title

Ако в една нация от 8 млн. души, бъдат убити 10/100 или 1000 образовани, ще спрат ли да се раждат образовани и интелигентни хора?
Не, няма да спрат да се раждат, защото никой не може да измени генетичния код, който е заложен във всеки отделен индивид.

Ако в една нация бъдат убити 10/100 или 1000 грозни хора, ще започнат ли да се раждат само красиви?
Отговора на всички въпроси е НЕ!
Защо и на каква основа се твърди, че българите са неуки, глупави и не могат да се оправят, като държава, защото през комунизма е бил избит „цвета на нацията“?

Ако хората, които твърдят това, вярват в твърденията си, значи единственото решение в такъв случай ще бъде да избием всички прости, необразовани и грозни българи и да зачакаме с кръстени ръце, раждането на новото поколение от умни и красиви …

Генетичният код не може да бъде изменен дами и господа!

Не са ви виновни комунистите, че слушате чалга и играете с мръсните си обувки върху масата, на която се храните…

                                                  Ива Иватта                                  https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

ВЪПРОСИ ИЛИ ТЕСТОВЕ ЗА ДЕБИЛИ – част втора

Следваща статия

Божественото в нас се събуди!

Други интересни