Проф. ЛЪЧЕЗАР ФИЛИПОВ завършва специалност „Космически изследвания” във физическия факултет на Московския държавен университет

Автор: Няма коментари Сподели:

                     https://www.youtube.com/watch?v=1NkRumhrHBc&feature=youtu.be

Проф. ЛЪЧЕЗАР ФИЛИПОВ завършва специалност „Космически изследвания” във физическия факултет на Московския държавен университет, работи в БАН, където се занимава с астрофизика, астрономия и космически изследвания. 

Национален координатор е на космическата астрофизическа програма за полета на втория български космонавт. 

Лъчезар Филипов е от малцината учени, които говорят открито за съществуването на извънземни цивилизации и дори организира няколко международни конференции на тази тема в България.

Поводът да го поканим са зачестилите информации в медиите и в социалните мрежи, свързани с НЛO:

???? Медийни гиганти като „Ню Йорк Пост” и „Уолстрийт джърнъл” излязоха с информация за рекорден брой забелязани неидентифицирани летящи обекти.

 В Америка увеличението през 2020 г. е с 283% спрямо 2018 г.

???? От Пентагона пуснаха видеозаписи на НЛО

???? ЦРУ разсекрети документи ), а Военноморските сили на американската армия обявиха, че НЛО са реални.

???? Световни медии разгласиха изказване на бившия шеф на израелската космическа отбрана Хаим Ешед, в което той твърди, че човечеството отдавна е в контакт с извънземни, че сме били на Марс и че Тръмп е наясно с тези проекти.

???? Появи се удивителният документален филм – Феноменът (2020) – Пълна ретроспекция на случаите, свързани с НЛО, интервюта с очевидци, военни, шерифи, с учени, изследователи и висши държавни служители, с порасналите деца, които се срещат с извънземни в Австралия, които за първи път говорят напълно откровено за посещенията на извънземните на Земята.

✔️ На какво се дължи този изблик на откровеност от страна на американската администрация?

✔️ Зачестилите полети на НЛО над Земята има ли връзка с ковид пандемията?

✔️ Военни признават, че през 2010 г. НЛО са деактивирали 10 ядрени ракети в базата Малстрьом, в Украйна пък са задействали ядрени ракети и после са ги изключили, сякаш за да ни предупредят да не правим глупости. Дали и в момента не живеем на ръба?

✔️ Възможно ли е всички тези новини да ни подготвят за предстояща публична поява на извънземните?

✔️Според конспиративните теории може да ни организират зрелищно инсценирано нападение от инопланетяни, за да можe Новият световен ред да сложи спокойно ръка върху Cвета. Възможно ли е това?

Сайтът на Списание 8: https://www.spisanie8.bg

Списание 8 във Фейсбук: https://www.facebook.com/Spisanie8

Предишна статия

Лазар Колишевски се е клел, че е предан син на майка България

Следваща статия

Причины болезней. Ответы Кармического Совета.

Други интересни