Да дръзнем и да заживеем като достойни човешки същества!

Автор: Няма коментари Сподели:

Ще ви споделя нещо изключително важно, защото трябва да се знае от всеки, независимо какви убеждения има и споделя. Изхвърлете за миг емоцията!

На протестите през есента, които частично продължават и до днес се случи чудо. Истинско чудо, за което трябва да сме благодарни както на всеки участвал в тях, така и на провидението. Без тях нямаше да разберем всички, независимо от различията ни, че голямата корупция, която ни убива идва и се протектира от Брюксел. Борисов нямаше да е възможен държавник, нито политик, ако организираната престъпност във всичките й измерения не беше защитена именно от центъра на управление на ЕС.

Хубаво е, че това се разбра и от онези, които яростно защитаваха фалшивите евроценности и върху тяхната разпиляна енергия всъщност се изгради съвършения механизъм за злоупотреби с милиарди евро от различни европейски фондове. Стана ясно, че и самото беззаконие и корупция в съдебната система е отровен плод на брюкселската бюрокрация, която не спираше да поощрява и охранява политическата организирана престъпност у нас. И по стечения на много обстоятелства се разкри сама. 

 –––––––––––––––––––––––– Много хора ме питат защо влагам такова усърдие да пиша тези неща. Правя го, не заради страст за събиране на лайкове и подкрепата на онези мои приятели, които имат достойнството и възможността да го правят явно. Те са свободни хора и нямат задръжки да покажат лицата си. Но има хиляди други зад държавните, общински и магистратски катедри, които не могат да се ориентират добре в лабиринтите на политическите престъпници и техни работодатели и имат нужда да четат различни мнения, за да не се изгубят напълно. Не всички от тях са лоши хора, нито престъпници и зная, че усилията ми не са напразни, защото много от тях ми благодарят по ред и начин, какъвто намерят за безопасен в такава престъпна политическа среда.

 –––––––––––––––––––––––– Приятели и врагове,

Намираме се в средата на огромно блато, което ще ни погълне всичките и нашите страхове и крамоли един спрямо друг няма да ни защитят. Нашето поведение е желано и подхранвано от онези, които ни настройват един срещу друг като ни подават напълно фалшива публична информация по всички наши въпроси. Ние за тях сме мишки в тъмен кафез и рано или късно ще загинем една по една. Има само един правилен изход.

Да дръзнем и да заживеем като достойни човешки същества!

                                       Николай Марков                          https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Независим щат! Вашингтон обявява война на Флорида! Магистралата Трамп!

Следваща статия

Тексас напуска САЩ? Навални – Путин!

Други интересни