Амстердам вчера масово протестира срещу мерките, срещу медиите, срещу ваксините, срещу управлението, срещу световния заговор!

Автор: Няма коментари Сподели:

Автор: Гергана Пирозова, ФБ

Новият обществен строй или най-кратко “новият световен ред”, вече официално обявен ни като “The great reset” от милиардерския световен елит, се въвежда с водни струи, бой, сълзотворен газ, премазване с конна полиция, стотици арести и хиляди глобени.

Амстердам вчера масово протестира срещу мерките, срещу медиите, срещу ваксините, срещу управлението, срещу световния заговор. Протестът е смазан. Кадрите са чудовищни.

Протестират и Франция, Германия, Италия. Веротно има и други, но как да знаем, когато сме част от световната цензура.

Светът вече окончателно е разделен на такъв, в който протестите са недемократически, ако нарушават намеренията на новия ред, и демократически, ако помагат на новия ред.

И защото ни напрегнаха да се вторачваме само в здравословното ни оцеляване “тук и сега”, а настоящето отне обемите и на миналото, и на бъдещето, то ми се струва, че направиха стратегическа грешка в инженерството си като пропуснаха, че човекът уголемен и смален единствено до настоящето, ще пожелае да му се съпротиви.

И защото тикат светът да мисли, че е нужна непременна, при това силово наложена промяна, пропускат, че човекът може да пожелае наистина промяна, но на промяната им.

Идва време за съпротива!

Амстердам вчера масово протестира срещу мерките, срещу медиите, срещу ваксините, срещу управлението, срещу световния заговор. 

Протестът е смазан. Кадрите са чудовищни.

                                            https://www.lentata.com/page_20566.html

                                                                     ЕПА/БГНЕС

След тежък уикенд на невиждани от години безредици Нидерландия се готви за нова ескалация на протестите през следващите дни. 

Погромите започнаха, след като в събота за първи път от Втората световна война в страната бе въведен вечерен час. 

В отговор хиляди хора излязоха на протести в Амстердам, Айндховен и още десетина града, които завършиха с шокиращи сцени на хаос, насилие и погром. 

Над 240 души бяха арестувани, а полицията употреби водни оръдия и сълзотворен газ, за да овладее протестиращите. 

Тълпите потрошиха магазини, автомобили, пострада дори център за ваксинация.

Кметът на Айндховен Йон Йоритсма коментира случилото се така: “Това бяха сюрреални ситуации, каквито човек не би очаквал в Нидерландия. 

Тези хора не излязоха, за да демонстрират. Те искаха да предизвикат безредици и да атакуват полицията. Ако нещата продължават така, ние вървим към гражданска война”, съобщава “Дойче веле”.

 Кметът очаква, че безредици ще има и през следващите нощи. 

“Вижте, много съм ядосан. Не е нужно това да се случи нито в града, нито в страната. Тук се борим с кризата от 11 месеца и сега се появяват такива тъпаци. Те, разбирате ли, са дошли да защитят правата си?! За сметка на онези хора, които са пострадали най-много, за сметка на онези магазини, които са затворени. Те разбиха тези магазини на парчета. Необходимо е да се въведе армия, иначе не знам как да реша този проблем! Тези хора са изметът на света”, каза още Йоритсма.

Властите определиха протестите като престъпно насилие. Според органите на реда, в погромите са участвали различни групировки, сред които футболни хулигани и неонацисти.

 “Това е недопустимо. Случилото се няма нищо общо с протестирането. Това е престъпно насилие и трябва да бъде третирано като такова”, коментира премиерът Марк Рюте.

От събота в Нидерландия е в сила вечерен час от 21:00 часа до 04:30 часа. Нарушаването му се наказва с глоба от 95 евро. Училищата и повечето магазини са затворени от средата на декември, баровете и ресторантите затвориха през октомври. 

Ограниченията за събирания бяха допълнително стеснени – човек може да приема в дома си само един външен човек при предишен лимит от двама гости.

https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/niderlandiya-ako-produlzhim-taka-vurvim-kum-grazhdanska-voyna?fbclid=IwAR2WNbbnLi8h89-u6YtciehhfGrlMLn3Bp-w3E2pqc9O-vTu8TjZnACmGO0

Предишна статия

Путин: Нямам и никога не съм имал дворец! Опитват се да промият мозъка на гражданите, смята руският президент!

Следваща статия

“Какво лекарите не ни казват за ваксините?”

Други интересни