„Аз съм милиардер и разполагам с трилиони долари, които са в безбройни сметки, но просто не знам къде са и не мога да покажа тези пари.“ Ако не знаете къде са и не можете да покажете тези пари, значи нямате пари.

Автор: Няма коментари Сподели:

Факт е че никъде в света, в никоя лаборатория все още няма вирусен изолат на К0вид. Има само милиони фалшиви „тестове“, с които не може да се покаже кой е носител на „вируса“, а само се краде ДНК (DNA fingerprint).


Image title

Вирусолозите твърдят, че не е възможно да се „изолира“ вирус, защото той се репликира само в клетките на гостоприемника. Те добавят, че конкретно за така наречения К0вид постулатите на Кох не са били приложени и няма пряко доказателство че такъв „вирус“ изобщо съществува.Image title


Наистина има много болни пациенти има и починали, но те най-вероятно страдат НЕ ОТ ВИРУС, А ОТ НЕЩО ДРУГО – някаква вредоносна енергия като високочестотни ЕМ излъчвания, йонизираща радиация, пръскане с химикали или нано-аерозоли (Smart dust) НО НЕ И ОТ ВИРУС

Image title


Вируса на К0вид НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАБЛЮДАВА под микроскоп. Вместо това, вирусолозите наблюдават цитопатогенните ефекти на вируса, причиняващи мутация и разграждане на клетките в клетъчните култури. Алвеолите в белите дробове имат поражения подобни на рак. Но тези разграждания могат да се получат под въздействие на всякакви вредоносни енергии – радиация, температурен стрес и т.н.

Ключовата фраза в докладите на Committee of Desease Control (CDC) е че „не са налични количествено определени вирусни изолати на К)вид“ Ако нещо в природата съществува под формата на обект, то трябва да може да бъде измерено, видяно с микроскоп, фотографирано. След като CDC са се спрели на термина  „количествено“ това практически означава: CDC няма измеримо количество от вируса, тъй като той е недостъпен.  НЯМА ВИРУС. В превод това означава никой до сега  НЕ Е изолирал вируса на COVID-19. Щом не е изолиран как доказваме, че съществува въобще?

Image title


Целия цирк е създаден на основа спекулация със страх, терор над инакомислищите и медийна пропаганда.

За да стане още по-абсурдна ситуацията, въпреки че няма изолиран вирус, но има „диагностичен PCR тест“ за откриване на вирус, който не е бил изолиран … и тестът търси РНК, която се ПРЕДСТАВЯ, че идва от вируса, но всъщност е ЧОВЕШКА. Това са екзозоми – малки фрагменти човешко РНК, които клетката отделя, когато е била подложена на стрес – химически, температурен, радиационен.

Благодарение на тази измама държавните агенции за обществено здраве броят случаите на К()вид и смъртните случаи … и правителствата налагат lockdown и сеят икономическа разруха, като използват тези случаи и смъртните случаи като оправдание.

Да кажеш, че имаш вируса, но „нямаш достъпни количества от него“ е все едно да заявиш: „Аз съм  милиардер и разполагам с трилиони долари, които са в безбройни сметки, но просто не знам къде са и не мога да покажа тези пари.“ Ако не знаете къде са и не можете да покажете тези пари, значи нямате пари. 

Вирусът на К)вид никога не е откриван, базира се на на компютърно построен модел. А топчето с иглички, което публикуват по медиите, е рисувано на фотошоп.

                                                                                                Darina Yordanova

Предишна статия

Тези дни гледах Темен Тимев, който е един съвременен гений и започнах да умувам, защо този интелект от когото можем само да се учим, никога не е канен в популярни предавания или интервюиран от успешни журналисти?

Следваща статия

Какви подпочвени води, каква Перловска река? Хората строят метро под езера и морета

Други интересни