Лука 8:17 „Понеже няма нищо тайно, което да не стане явно, нито пък скрито, което да не стане известно и да не излезе наяве.“

Автор: Няма коментари Сподели:

Президентът Радев изпусна парата и свали налягането в държавния парен котел захранван с лигнитни въглища. Очаквано подписа смело указ за провеждане на изборите на 4 април, след вдигане на голям медиен шум за нищо и никаква работа!

                         Има ли изненадани?

Преди повече от две седмици ви казах, че този мач е свирен още при тайните договорки за погасяване на протестната вълна и контрола на стабилното управление на държавната ни каруца премина в ръцете на Борисов. 

Същият зъл гений и единствения в държавата, който има интерес от изначално обявената от Радев дата, около която всички заедно и поотделно договорились. 

Няма лошо, бъдещето е ясно и бронираната жилетка на мафиотското управление марка „ГЕРБ“ ще издържи всички бронебойни тестове на назначените за врагове. 

Впрочем, сами виждате, че нито една партия не е против датата определена от президента, защото всъщност всички знаят пасианса за следващите четири години.

Остава последния елемент – да разиграят този известен за тях пасианс, като демократичен вот. 

За да обявят пред Европа и света след три месеца, че всъщност гражданите са решили кой, какво и къде, както и да обявят, че България е демократична и правова държава! Не е лош плана на статуквото, нали?

Единствената изненада ще бъде план „Б“ при който ще обявят тържествено „новата политическа докрина“ за ъпгрейдвана форма на високо експертен кабинет, който да се подкрепи от всички партии заради национален план за преодоляване на бедността. 

И това са измислили, но план „В“ е най-добър, а за него засега ще се въздържа, защото някои неща струват много много пари и засягат по-широк кръг от твърде опасни играчи.

Другарят Радев си намери мястото все пак и въпреки всичко.

===

Лука 8:17 „Понеже няма нищо тайно, което да не стане явно, нито пък скрито, което да не стане известно и да не излезе наяве.“

Искате ли да видите с очите си кой с кого се е договорил тайно в политиката? Имаме вече стабилен индикатор. 

Проверете сами кои партии подкрепят идеята за „избори по пощата“ или коментират ловко като: „Защо не?“

„ПО ИЗБОРИТЕ ПО ПОЩАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ“

                  Николай Марков                                 https://afera.bg/

Предишна статия

Братя и сестри от нашето Космическо село…

Следваща статия

…държавният глава каза, че Борисов и Пеевски са „ортаци“ и в бизнеса, и в политиката!

Други интересни