Бившата водеща и манекенка Виолета Сечкова е новият почетен консул на Южна Корея в България

Автор: Няма коментари Сподели:

Бившата водеща и манекенка Виолета Сечкова е новият почетен консул на Южна Корея в България. Това реши кабинетът на заседанието си днес. Сечкова ще бъде консул на държавата в Пловдив, като подобни длъжностни лица има в Бургас и Варна. Сечкова е приятелка на Александър Сталийски – Котарака , близък до премиера Бойко Борисов. На неговия прякор е кръстен приятелския кръг на Борисов – „Котараците“.

мата хари стана почетен консул

густо майна филибето

пълно подки до нибето

и една почетна консулка

Ако махнат дипломатическите номера на колите на почетните консули, напливът за тази длъжност рязко ще се изпари. Парвенющина, приятели, в чист вид.

В обърканите корумпирани посттоталитарни общества, липсата на ясни правила се компенсира с привилегии, за да не страда от тази диспропорция управляващата каста, а у нас от единайсет години кои управляват? 

Точно така – бандити, парвенюта и метресите им.

Хаджидимово е в бедствено положение, а Мария Габриел не помага на съселяните си с помещения, дето да „стокират“ умущество, докат си подсушат имотите, а Борисов на цялата тая работа ще строи физкултурен салон на училището. Направо си е срещу наводнение физкултурата – да са здрави физически да бягат бързо, като дойде следващия дъжд, нали!

Ох, ботоксчо е много сладък, понякога изглежда така, сякаш е плакал след доклад при бойко.

Новините по основните телевизии нямат за цел да ви информират, уважаеми, те са софтицирани пропагандни канали, които ви манипулитрат отдалеч.

Тази вечер с огромно усилие изгледах тези на Нова Тв и накрая излязох на балкона да ръкопляскам на правителството и лично на г-н Бойко Борисов за неравната битка с тежките природни стихии,  катаклизми и климатични промени, която водят заради всички нас, както и заради умението с 15 хиляди ваксини да са сигурни, че са ни подсигурили всички срещу коварния вирус.

Исус Христос бледнее с неговите хлябове и риби, тук нещата са на друго драматургично ниво.

Накрая си поплаках на студа, заради неблагодарниците, които го мразят, този велик човек и му искат оставката – на Бойко, не на Христос.

                         Георги Дренчев                       https://afera.bg/

Предишна статия

„Ако искате, ще дойда да направя съдебна реформа и у вас. Не искам пари, дайте ми само няколко месеца“

Следваща статия

Никакво значение нямат нито дворците в Бояна, нито кичовите палати по морето, нито мерцедесите и поршетата, щом има такава нищета

Други интересни