“Един ден ще ви се отворят очите и ще видите колко е било правилно това…” Учителя Петър Дънов

Автор: Няма коментари Сподели:


“Един ден ще ви се отворят очите и ще видите колко е било правилно това…”

Учителя Петър Дънов – прочит и размисли върху изречения от БЕЗСРЕБЪРНО разпространявания том трети на учебника да оцеляване “Медицински и окултни правила”.

Поръчките се приемат на вайбър: 0896660809 – телефон, две имена, офис на ЕКОНТ.

Книгите на Учителя Петър Дънов, може да получите безплатно и в книжарниците:

 “Нова Епоха” -ул. „6-ти септември“ 28, 1000 Център, София 088 981 9898 и в – КНИЖАРНИЦАТА “ЕЛРИД” на площад Славейков 0898757857.

Получете книгите , но купете от книжарниците и някоя друга книга. Подкрепете при възможност с някой лев тези места за разпространение на окултна литература.

В книжарниците може да получите безсребърно и доза ЗЕОЛИТ – 100 грама, като употребата му е предмет на информация от мрежата и клиповете, които разпространяваме в ЮТУБ и профил в Фейсбук – “Беинса Дуно- учителя Петър Дънов”.

Количествата на книгите засега са до изчерпване, докато се организират и финансират по-големи тиражи.

Благодарим на тези, които ни подпомагат финансово да разпространяваме безплатно ЖИВИЯ ХЛЯБ – Учението на Учителя Петър Дънов.

При желание и ако имате финансова възможност, моля подкрепете ни в борбата за образоване на хората и разпространяване на ЖИВИЯ ХЛЯБ – Учението на Учителя.


Сметката за набиране на средства  по банка е: -BG35 UBBS 8002 1097 6706 40 Любомир Мулетаров. IBAN:   UBBSBGSF –

Средства чрез ЕКОНТ – София офис Павлово улица Мадара, Любомир Мулетаров телефон 0888710202 „

Сметка в ИЗИПЕЙ BIC&  BGSPYBGS1 BG95 ESPY 2205 4204 3816 2280 Любомир Мулетаров

Всеки има правото да мисли че сме умни и велики, че сме прави, че вярва или не,  приема или не, да постъпва правилно или не.

Ние четящите и изучаващи Учението на Учителя Петър Дънов, имаме учебници, знания, пример, предсказания за това, което става и това, което ще се случи.

Има “предсказания” , много от които са се случили вече, като пример за верността на казаното.

Нека не пречим на хората да се самоубиват с лоша храна, лош начин на живот, с лошо негативно мислене и постъпки, с ваксини.

Това е тяхна работа и право, да се страхуват, да носят маски и намордници, да се ваксинират, да се самоубиват с ваксини, за които ваксини, Учителя е категоричен.

За хората, които искат да знаят “Какво лекарите не ни казват за ваксините?”, с какво лъжат себе си и нас, РАЗПРОСТРАНЯВАМЕ БЕЗСРЕБЪРНО тази книга, като поръчка може да направите на вайбър: 0896660809 – телефон, две имена, офис на ЕКОНТ.

                                                                                                                       Светъл ден!

                                                                   https://www.youtube.com/watch?v=8mqCw2EwVY0&t=169s

Предишна статия

Навлизаме в научнофантастичен свят – науката ще материализира научната фантастика, която ще става все по-голяма реалност…

Следваща статия

САЩ – сега! Народът се вдигна! Кой кого?

Други интересни