В България не от вчера ни пускат арсен, живак и цялата менделеева таблица във водата за битови нужди и пиене!

Автор: Няма коментари Сподели:

В България не от вчера ни пускат арсен, живак и цялата менделеева таблица във водата за битови нужди и пиене!

Има създадена цяла скрита индустрия за тази цел и ако отидете и видите реката, която преминава през центъра на Златоград ще се убедите с очите си, че тя има електрикаво син свят. В нея няма риби и дори жаби, нито над реката летят насекоми. Такива се ни вече реките в които допреди 30 години пояхме животните си и дори пиехме вода от тях, ловяхме уникални видове речна риба, раци и дори речни миди. 

Европейските ценности ни доставиха токсичните и битовите отпадъци на цяла Европа и ни определиха като европейско бунище, защото сами разбирате, че няма как милиони тонове еропейска смет, с логистиката на италианската мафия да идва в България, без издадени разрешения за този глобален боклучав процес.

Искаме да сме здрави, но сме затрупани с тежки метали, отрови и химически съединения, които имат полуразпад с продължителност 1000 години. Здравето е функция на много компоненти, решаваща роля за които има околната среда. Не празните думи на корумпираните ни политици и експерти, не и празните лакардии за ценности и прочее пълни глупости.
––––––––––––––––––––––––
Пием отровна вода и си плащаме прескъпо за отровата, която се регистрира като такава след като сме пили от нея години наред. Храним се с токсични храни на цени по-високи от тези в Европа. Умираме тихо и ни погребват без аутопсии, за да няма доказателства за престъпленията им. Унищожиха горите, дивите животни, гъбите и билките. Превърнаха ни в живи трупове, които се борят за физическото си оцеляване.

Мен ако питате, обявете нулева толерантност на европейските им скапани ценности и двойни стандарти. Който наш кандидат за политик говори и изповядва подобни заблуди, не го подкрепяйте за нищо и не гласувайте на избори за такива гадове!!!
––––––––––––––––––––––––

Тотална българска война за мир. И без взимане на заложници до пълна победа на истината, истината и цялата истината.

Image title


                Дойде време да подложим на проверка кой казва истината и кой лъже! 

                                   Само преди няколко дни предупредих.

Тази сутрин оня сополанко, назначен за някакъв отговорник по ваксинацията каза от трибуната на министерския му съвет, че до края на януари в България ще има 100 000 ваксини. Това означава възможна ваксинация на само 50 000 човека, което представлява пък около 2/3 от населението на град Плевен!

Според същият сополанко-отговорник и тъмничарите от НОЩ в следващите месеци вече ще разчитаме на някакви друг тип ваксини /вероятно руски, китайски и прочее/ за които нашето престъпно правителство не е платило и един лев, но до ваксината за която платиха предварително много милиони долари българските граждани няма да имат достъп. С изключение на едни 20% при това след около година време. 

Това е много условно, разбира се, но потвърждава думите ми, че ние бедните държави платихме на богатите да получат възможност до защита от вируса. За нас няма такава, освен незначителните дози от нея, пристигащи тук за замазване на очите и прикриване на поредния грабеж. Двоен стандарт.
…………………………………………………………………………………………………………….

На този престъпен здравно-погребален фон, агент Иван – настоящ вицепремиер, се вихри по всички телевизии с невиждано доволство, че по време на неговото министерстване били боядисани в зелено няколко руски танка и зилове, призведени и придобити през 1972 година. Грандиозен успех бил и наплива на нов тип български войници, чиято възраст се вдигна до 50 години, но те изглеждат като 70 годишни лъвчета. 

Голяма модернизация била и поставяне на лазерните прицели в танковете, с които прицели аз съм бил на обучение във Военното училище още преди 35 години, но едва днес министър – агент Иван, откри топлата вода. Друг е въпроса, че някои неща не се учат в доноснически среди, а дълбоко професионални и донякъде морално-естетични.
–––––––––––––––––––––––-
Лъжи, подлост, лицемерие, грабежи, отвличания, убийства, банково мародерство, опустошаване на села и градове, токсично замърсяване в национален порядък, унищожение на малък и среден бизнес, ограбване на частна собственост, безпътица – това е истинското лице на борисов и борисовчетата, които отнеха правото на цял народ да мечтае. Какво следва от това? 

Масовите, почти коледни настроения са за нов Народен съд – грозен, несправедлив, но практичен инструмент с много тежки вътрешни и външни последствия.

                                                 Точно тук, мисля да замълча. Предупредени сте.

                                                                         Николай Марков                      https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Кога да се прибират българите от чужбина?

Следваща статия

Григор Сарийски, Институт за икономически изследвания към БАН – Подвижен пясък ли е еврозоната?

Други интересни