Демокрацията е народовластие, а не бюрократична всевластност

Автор: Няма коментари Сподели:

Както всяка друга възможна конструкция, демокрацията също има своите стълбове на които се крепи. Принципните разговори за демокрация и конкретните такива са две напълно различни неща, особено на ниво Европейска комисия.

Същата тази Европейска комисия се доминира от представители на Европейската Народна Партия /ЕНП/, представител на които в България е ББ и мафиотското му управление. Така стоят нещата, изводите оставям за вас!

Икономическите стълбове на демокрацията бяха взривени от Европейската комисия със забраната за провеждане на национални процедури за въвеждане на различни ваксини от конкурентни производители. 

Корумпираните членове на тази въпросна ЕК ще сключвали договори от наше име с когото те преценят в условия на пълна непрозрачност, липса на реална конкуренция и в напълно корупционна среда. 

Гражданите на ЕС пък ще се подписват в деклерации, че те сами си носят отговорност за последствията, забележете – не от собствения си избор на ваксина, а от избора на ваксини направен от ЕК! И това били демократични практики на които ние трябва да ръкопляскаме, досъущ като в доборото старо време.
–––––––––––––––––––––
Личното аз нямам намерение да се съобразявам с корумпирани и компрометирани бюрократи, които се вживяват в ролята на мои управници, лидери и прочее заболявания, придобити следствие от дългогодишен и хронифициран в самите тях разврат на духа. Съжалявам! 

Когато те /корумпираните/ ще взимат решенията от мое име, без да съм ги упълномощил за това, а аз лично ще нося реалната отговорност – пътищата ни тръгват в различни посоки. Те по своят, аз по моя път! Не сме едно.
–––––––––––––––––––––
И ако някой нарушава правилата, това не съм аз, който съм безкрайно лоялен в морален смисъл, пред тоталната тяхна жажда за трупане на капитали, придружена от неограничена страст за нарушаване на основни граждански права. 

Не желая да бъда спасяван, управляван и наставляван от лица, които отдавна трябваше да са в затвора, включително с представителите им у нас. Договорът ни да се счита за едностранно прекратен!

И последно. Всеки от нас носи глава на раменете си и отговорността за нея винаги е лична. Никой няма право бил той и временно овластен да се разпорежда с ваши права без личното ви съгласие. Ако пък му предоставяте мълчаливото си съгласие, само защото се страхувате да упражнявате земната си власт и отговорнист, не се сърдете за последствията.

Демокрацията е народовластие, а не бюрократична всевластност.

Ще го кажа още веднъж при това никак случайно – в България никога не е имало и няма опозиция на властта! Не е възможна такава. Причините са твърде много и непреодолими с меки средства и архаични методики. Необходими са други средства.

Най-голямата болка, която ми причинява тази всеобща престъпна власт и това може да ме докара до много крайни мерки спрямо някои микроорганизми е скритото и явно унищожение на българската природа и ресурси от всякакъв вид. 

Получавам достоверна информация за такава тотална сеч на вековни гори в цялата страна, която граничи с унищожение след ядрена война. Последствията ги знаете – завинаги изчезват животинските видове и разнообразие, влизаме във водна катастрофа невиждана в хилядолетната ни история, много ценни билки се унищожават безвъзвратно, диворастящите гъби които са безценен природен дар са пред заличаване. Вековните дъбови и букови гори с уникални видове в тях не могат да се възстановят дори след двеста-триста години.

За 32 години разюздана власт на престъпници, България е докарана до първите в света места по замърсен въздух от изгаряне на токсичните отпадъци на цяла Европа, застрашително дългогодишно безводие и силно замърсени почви, негодни да произвеждат стандартизирана и качествена продукция. Апокалипсис сега.

Не София, а България е обявена за мръсна и токсична територия, уважаеми български граждани! Събудете се, утре ще бъде късно.

Какво е възможно да се прави на подобно място и какъв стандарт на живот можем да постигнем, без преди да започнем всичко отначало с изхабени инструменти да заличим спомена за всички онези, които направиха възможно това да се случи с нас и родината ни!? 

Ще става още по-лошо, ако ние ставаме все по-безчуствени, отчаяни и обезкървени. Преди нас стоят престъпници, долни печелбари наричащи себе си бизнесмени и политическите им мекерета, които отдавна са загубили приличие, личната си чест и дори човешко достойнство.

В момента, когато ви пиша това, изчезва завинаги цяла планина от самородно злато, която е видима, защото се намира над земната повърхност, но това се прави по толкова подмолен и престъпен ред, че самите вие не можете да си представите мащаба на грабежа и резултатите за самите нас! 

Страшни са нашите престъпници облечени в политически, магистратски и биснес одежди – безкруполни, арогантни и цинични твари. Лицемери, облечени в безрамност!
––––––––––––––––––––––
Не българските граждани, а България има нужда от нашата защита, господа! Нашата България, не чуждата.

България има нужда от теб, от мен и от всички нас заедно. Без нея и нейната топла пазва нас ще ни превърнат в скитници, безделници и ненужни на света отломки. Нискокачествени работници по чужди земи, които се молят на колене за парчето хляб, не и за нещо повече.

 Никой чужд, приятели, не уважава и не обича слабите и изпадналите в бедност – такива се прегазват и унищожават. Такъв е земния закон, въпреки политическите алабализми за някакви си ценности и морал.
––––––––––––––––––––––
Унищожението на България трябва да бъде спряно!

Категорично. Това е моето начало без което няма да продължа напред и няма да мръдна една стъпка встрани. Не ме интересуват никакви псевдо-политики, измислени политици, скапани прокурори и съдии, изгубени в себе си медици, крадливи боклуци, фалшиви олигарси и прочее. Искам България да се върне в Рая, където винаги е била! И завинаги.

Искам това да се случи веднага.

                                    Николай Марков                                   https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Ела и ги набий! Тъй и тъй се награбиха като мутреса в МОЛ през черния петък, поне да ги боли известно време!

Следваща статия

ОПЕРАЦИЯТА ВЪВ ФРАНКФУРТ НА МАЙН БЕШЕ ОПИТ ЗА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ В САЩ, НО СЕ ПРЕВЪРНА В АМЕРИКАНСКИЯТ СТАЛИНГРАД

Други интересни