Лечителят Георги Петков: Много е важно да не се страхуваме от коронавируса!

Автор: Няма коментари Сподели:

Духовният лечител Георги Петков е от Горна Оряховица. Повече от две десетилетия той помага на тежко болни и страдащи хора чрез специални мантри и молитви на силно енергийни, святи места. С него разговаряхме в началото на пандемията, а какви съвети дава днес, вижте сами.

– Г-н Петков, живеем в тежки времена, гази ни непозната болест, ще съумеем ли да се преборим?

– Както ви казах и в предишното интервю, този вирус е даден Свише с идеята хората да се вразумят, да станат по-добри, да се обърнат към Бога.

Всичко се случва по Божие усмотрение. Сега вече започва квантовият преход, т.е., вървим към духовната епоха, въпреки че все още всеки набляга на материалното. Силите отгоре подготвят Земята за новата епоха, за новите хора, затова пак ще изтъкна: ние трябва да се променим, да се вдигнат вибрациите на по-високо ниво.

Ще има благоденствие за целия ни народ, но ще повторя – ако се променим, Отгоре ще ни изпратят второ изпитание. И то ще е много по-тежко от коронавируса. Не искам да плаша никого, но това е изходът – да се вразумим и да се променим.

– Как да го постигнем?

– Силите Отгоре проповядват любов и прошка. Колкото и банално да ви звучи, трябва да станем като братя и сестри, да се обичаме, да си помагаме и да вървим по Божия път. Защото всичко се дава и се взема Отгоре, ние сме гости на тази земя.

За пореден път ще го кажа: хора, вразумете се, станете по-добри, много е важно да се научим да благодарим, защото тези сили, за които говоря, правят всичко за нас. Те знаят всяка наша мисъл и действие. Вероятно много хора няма да проумеят това, което казвам, но съм длъжен да го направя.

Важно е да се обърнем към Бога. Да го носим в сърцето и душата си, в себе си, да изричаме молитви сутрин и вечер. Не е задължително да е в църква. Вярвайте в себе си, но носете Бог в душата си, защото той е навсякъде.

– След като ни грозят още много изпитания, дайте някакви конкретни съвети…

– Препоръчвам, съветвам тези, които са по чужбина, да започнат да се прибират в родината най-късно до 2022-2025 г., защото после ще се превърнем в Обетована земя и те няма да могат да се върнат в България. Много катаклизми очакват Европа.

Малко са тези, които си дават сметка, че България е богоизбрана и Господ ще я запази, но… с риск да се потретя, трябва хората да се променят. От България е тръгнало всичко, ние сме една от най-стаите държави в света. Да, малко са тези, които ще повярват на това, но ще дойде ден, когато много истини ще излязат наяве.

Висшите сили искат от нас да си помагаме, да се обичаме, защото тази злоба, омраза и завист – това погубва хората.

Искате конкретни съвети? Ще посоча и на първо място ще кажа колко е важно позитивното мислене. Пак ще се стори илюзорно на някого, но е така.

Когато човек мисли негативно, тогава тъмните сили го атакуват и го дърпат назад. И човекът се вайка защо не му върви. Веднага ще добавя: много е важно да не се страхуваме от коронавируса. Когато има страх, когато има колебание, тъмните сили виждат и те нападат. Върви с Бога напред, няма да се страхуваш и всичко ще си дойде на мястото.

И едно чисто практично средство: Вземете 1 литър изворна вода, не чешмяна, а изворна. Може и трапезна от магазина. Най-лесно е в един буркан да сложите водата, след което пуснете в нея 3 скилидки чесън – обелват се, срязват се по средата и се слагат във водата.

Оставят се да киснат в нея 4-5 часа, след което се изваждат и така се получава чеснова вода. Пийте от тази лечебна вода сутрин и вечер на гладно. Тя чисти тънките черва и активира имунната система.

Освен това, организмът трябва да получава повече цинк, който се съдържа най-вече в ядките, както и в тиквените семки. Много помага при инфекции. Можете да активирате организма си със следната смес: мед, изцеден лимон и смлени орехи.

– Г-н Петков, искам да ви помоля да споделите с нас една силна молитва, която лично вие си казвате редовно?

– По принцип, има много молитви, ето една, която редовно си казвам: “Отче мой, Мили Исусе, Мили Святи Душе, Мила Пресвета Богородице, аз се прекланям пред всички светии, пред всички ангели небесни, пред цялото небесно войнство, пред всички небесни учители на Светлината.

Аз се моля за мир, любов, щастие, благоденствие за целия свят. Аз се моля за моята изстрадала родина България. Нека Господ Бог да й даде мир, любов, щастие и благоденствие! И аз последно слагам в твоите нозе божиите раби, аз се моля за мен и моето семейство.

Нека Господ Бог да ни даде най-ценения дар! Аз се моля за здраве, Господи! Защото човек, когато има здраве, той постига всичко. Аз се оставям в твоите ръце и вярвам в тебе, Господи! Слава на Отца, Сина и Светия дух! Слава на Бог и Божията сила!”.

Това е една наистина силна, искрена молитва

Нека хората си я казват често и нещата им ще се получават. Тази молитва е подходяща за всеки да си я казва сутрин и вечер. Подходяща е за всичко – човек получава защита, в т.ч. и от коронавируса, разбира се.

– Да припомним на нашите читатели как помагате на тежко болни и страдащи хора.

– Аз споделих в предишното интервю, че едно от най-силните места е Кръстова гора, там най-често водя групи от болни и страдащи хора. Големи енергии се спускат отгоре на това място, не аз лекувам, а Бог. Вчера бях там с 35 човека. Много страдащи хора има, не мога да откажа.

Този път например, имаше една жена с рак на половите органи, тя беше толкова отчаяна, но след като я изчистихме, й олекна, почувства се като нов човек. Както споделих и в предишното интервю, Господ ми е дал 12 ангелски езика. И след като започна да пея мантрите, ангелите слизат при нас – Архангел Михаил, Свети Иван Рилски… Те помагат на хората, аз съм само връзката. Бог е най-велик и един за всички, няма значение от вярата.

Пак ще повторя – мислете позитивно, защото мисълта е важна, всичко е мисъл и енергия. И оставете всичко в Божиите ръце. Бог и Божията любов да е с вас!

                 Яна БОЯДЖИЕВА

                                                  Източник: цък

Предишна статия

Петър Димков – будител-философ, лечител и учител! Българите през вековете – Иван Тренев!

Следваща статия

Arizona Republicans call for decertification of election results (Dec. 7) | NTD

Други интересни