Случайно, Случайно, Случайно!

Автор: Няма коментари Сподели:

                 Martin Minkov

Случайно, Случайно, Случайно!

Случайно “Китайската лаборатория” е собственост на Glaxo, който е собственик на Pfizer, чрез който случайно Black Rock управлява своите интереси, и случайно управлява интересите на обществото на отворените фондации (Сорос), които случайно управляват интересите на френската Axa, която случайно е изградила китайската лаборатория чрез (немския) Winthertour и случайното финансирана с 275 милиона от фондацията на Бил Гейтс и СЗО през 2014 г. за модификация на вируса, и случайно зад тях стоят глобалистите на ФЕД, които по случайност контролират централните банки, които се оказват основния акционер както на Unipol, така и на MPS, които случайно са най-големият финансист на Ренци, който случайно има фондация, наречена Open, и по случайност офисите на Grillo се намират в сградата на Сорос в Лондон. 

И затова случайно са забранени аутопсиите на случайно умрели от коронавирус, и затова за тази случайно причинена световна измама, ще ни ваксинират случайно, със случайно изградена “животоспасяваща ваксина” в случайната схема на Дийп Стейт, за да ни депопулират на случаен принцип. 

И докато случайните мишки не знаят какво става, случайни долари се печатат и случайни суми се превеждат случайно от Фед, през световната банка към случайно функциониращата Частна БНБ. 

Така случайно мръсните пари попадат случайно, в случайно подкупените политици-марионетки подчинени случайно на случайно създадената схема по-горе!

Да излезем случайно и да ги издухаме тези случайни политици-мафиоти… преди да са ни изтрепали случайно!

                                             

                                                                                Dimitar Ionchev

Предишна статия

БОГАТИТЕ СЕ ЗАБАВЛЯВАТ ОТ НАШАТА ПРОСТОТИЯ( Киро Брейка – Оригинала)

Следваща статия

„Политикът, пистолетът и парите“

Други интересни