Самоотричането е път към безкориестието…

Автор: Няма коментари Сподели:

                       https://www.youtube.com/watch?v=Pczt3c23VZI

Цитати от Учителя Петър Дънов и ЗЕОЛИТ скалата, която лекува и ще: 

                    ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЗЕОЛИТА

Зеолитът нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта. Хората, употребяващи зеолит, не познават болести като рак, язви, гастрити, колити, проблеми на сърдечно- съдовата и нервната система. Употребата на зеолитовия прах се отразява добре върху кожата и неутрализира последиците от умората.

Екип, начело с проф. Пенка Благоева и химик Н. Измирова, кхн от „Националния онкологичен център” изследва приложението му в лечението на онкологични заболявания. 

Сериозни изследвания се правят от 1999 г. насам след Шестия конгрес по онкология. Ето някои от основните свойства на зеолита:

Изчиства организма от радиоактивните елементи, натрупани по време на Чернобилската катастрофа – притежава абсорбиращи свойства спрямо Цезий 134 и Цезий 137, стронций.

Свързва и елиминира тежките метали- олово, цинк, хром.

Свързва и елиминира амоняка от клетките. Обезмирисва тялото – в това число потта и урината.

Улавя и извежда нитрозамините (канцерогенните вещества, който се образуват при консервиране на храни, пържене, опушване или при използване на нитратна сол). Нитрозамините са отговорни за рязкото ускоряване и появата на рак на стомаха и панкреаса. Левкемията и рака на мозъка също се оказаха свързани с обработката на месните продукти.

Елиминира млечната киселина от мускулатурата и подобрява мускулния тонус (подходящ е за прилагане при спортисти с цел бързо възстановяване).

Натуралният зеолит във вид на прах се оказва универсален прекъсвач на развитието на туморите, чрез въздействието му върху протеин-киназата, активизираща гени р21/р53, които спират развитието на раковите клетки.

Силен антиоксидант – свързва и елиминира свободните радикали и помага на организма да избегне увреждането на ДНК.

Нормализира киселинно – алкалния баланс. Това е изключително важно за общото укрепване, защото повечето хора живеят в състояние на излишна киселинност, предизвикана най-вече от лошото хранене.

Пречиства бъбреците и жлъчката от песъчинки.

Единственият минерал, който помага при обилно изпотяване предизвикано от нервни проблеми.

За нормализиране на кръвното налягане се препоръчва ежедневно да се употребява зеолит.

През първия месец се свалят 3-4 кг “мъртво тегло”, поради изхвърлянето на шлаките от организма.

Прилагането на детоксамин вътрешно и под формата на зеолитова пудра показва добри резултати при лекуването на акне и псориазис.

                                     УКАЗАНИЯ

Оптималната препоръчителна доза е 3 пъти дневно по 2 капсули ½ час преди хранене. Напълно здрави хора могат да се ограничат до 1-2 капсули дневно. Не се приема 3 дни преди и след химиотерапия.

Няма противопоказания, възрастови ограничения, нито странични явления. През първите няколко дни след започване на приема е възможно да се раздвижат песъчинки в бъбреците и жлъчката, да се появят болки или дискомфорт в тази област, но те скоро отзвучават. Нежелан страничен ефект е обезводняването. Ако приемате тази добавка, трябва да поглъщате достатъчно течности, за да улесните циркулация на кристалните структури и очистването на шлаките.

                             ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ

Минералът е обявен от Световната научна организация за минерал на XX век, поради нарастващото му използване в хранително-вкусовата промишленост и медицината.

Използва се за очистване на водата от амонячен азот и фосфати.

Влага се в праховете за пране като заместител на фосфатите и омекотител.

В пастите за зъби замества редица вредни компоненти.

Служи за пречистване, избистряне на сокове, вина, захарни разтвори и зехтиниНамира широко приложение при производството на маргарин и шоколадови изделия.

Обезмирисва идеално различни субстанции, в това число потта и урината.

Пречиства течности от амониеви йони и йони на тежките метали – кадмий, мед, арсен и др. Незаменим при очистване на замърсени с радиация течности.

Без него са немислими редица нови технологии в химическата, хранително-вкусовата, фармацевтичната, военната промишленост.

Добавя се в храната на птици и животни за подобряване на здравословното им състояние;

Използва се за обезвреждане на радиоактивни отпадъци. След катастрофата в Чернобил 150 000 тона зеолит са били разпръснати за неурализиране на радиацията в почвата на километри около централата.

                                                                     Любомир Мулетаров

Предишна статия

Генерал Рачо Петров – история…

Следваща статия

Светлината победи!

Други интересни