А самият Тръмп пък направи мини социологическо допитване в профила си в Туитър – да сдам ли властта или да не я сдавам. 98,9% гласуваха с „не“

Автор: Няма коментари Сподели:

Докато либералните медии в Америка в един глас в петък тръбяха, че Тръмп е изгубил поредната съдебна битка в Пенсилвания, и това бе напоително преписано в събота от всички издания в България, на практика американският президент постигна огромна съдебна победа там. Съдия Патриша Макълоу разпореди спиране на узаконяването (сертифицирането) на изборите в този щат до окончателното съдебно решаване на изхода от вота там. Това от своя страна предизвика поредица от събития в рамките на щата, каквито рядко са се случвали в американската история. Републиканските депутати от Палатата на представителите (местния парламент) застанаха зад Тръмп и внесоха проектозакон, който предвижда Пенсилвания да отмени узаконяването на изборите в щата и да се оттеглят пълномощията на местните губернатор и секретар да определят пенсилванските електори за окончателния избор на президент.

Отделно от това бе дадена възможност на десетки свидетели, направили показания под клетва, да разкажат как точно са били фалшифицирани изборите в щата. Това са основно хора с безупречно реноме, като адвокати, бивши военни, лекари. Техните свидетелства бяха излъчвани директно от единствената, останала в Америка телевизия, която не отразява предвзето новините – „Нюзмакс“. След като дори „Фокс нюз“ се присъедини към либералната агитка и започна да цензурира новините си в либерален уклон, „Нюзмакс“ е вече единственият канал, извън либералната и глобалистка шлифовка.

Тези свидетели разказват как са се изливали в една и съща секунда по 600 000 бюлетини за Байдън, идващи все по пощата, как са гласували повече хора от реално регистрираните в щата и как съмнителни лица са разнасяли флашки, които са вкарвали в изборните машини, подир което гласовете за Тръмп изведнъж са намалявали значително. Последното може да се види дори от репортажите в либералните телевизии, които просто не са се усетили, за да замъглят тези цифри.

Директното излъчване на данните по Си Ен Ен красноречиво показва как – само в рамките на една минута – гласовете за Тръмп намаляват значително. Това е в разрез с всички социологически правила, според които, дори един кандидат да губи, никога гласовете за него с течение на времето не намаляват

По стар български обичай, вече и в Америка се появиха свидетелски показания за купуване на гласове. Бившата прокурорка Сидни Пауъл, която сега помага на юридическия екип на Тръмп, обяви, че освен с експертизите, които доказват „напомпването“ на резултатите на Байдън чрез софтуера на „Доминиън“, вече разполагат и с доказателства и снимки за купуване на гласове от демократите. Веднага след нейното изявление Инстаграм блокира профила ѝ, заради „нарушаване правилата на общността“.

Докато течаха тези новини Фейсбук тихомълком премахна табелката „избран президент“ (President-Elect), с която социалната мрежа бе окичила профила на Джо Байдън още в първия ден след 3 ноември. От петък на нейно място пише просто „политик“.

Фейсбук спря и да досажда на потребителите с нахални добавки към публикациите им. До петък всеки, който споделеше англоезично съмнение в изборната победа на Байдън, получаваше „украшение“ в поста си с текст „Джо Байдън е прогнозиран победител на изборите“, с добавени няколко връзки към либерални медии.

Доброволци, обединени в организацията „Вотър интегрити прожект“ (Проект за почтени избори) направиха свое разследване, в което, използвайки социологически методи, доказаха с колко процента са били фалшифицирани изборите в няколко щати.

Те са взели списъците на всичките стотици хиляди гласоподаватели, които са заявили вот по пощата. Свързали са се с няколко хиляди от тях, което е социологически напълно издържана представителна извадка. Най-фрапантни са се оказали резултатите в Аризона, където 44,1% от приетите бюлетини в пощенския вот са били „подадени“ от хора, които по телефона са декларирали, че нито са искали бюлетина, нито са гласували. В Пенсилвания, където в момента текат сериозни страсти, този процент от гласоподаватели фантоми е 32,6%.

Навръх всички тези скандали дори най-глобалистката телевизия Си Ен Ен започна да дава заден и да подготвя зрителите си за победа на Тръмп. В петъчното издание на предаването си „Джи Пи Ес“ Фарид Закария , който води и колонка в либералния „Вашингтон пост“, обясни как ще стане това.

А самият Тръмп пък направи мини социологическо допитване в профила си в Туитър – да сдам ли властта или да не я сдавам. 98,9% гласуваха с „не“.

                                 Източник: Флагман               https://lentata.com/page_19768.html          

Предишна статия

Михаил “NO-MAD” Кунчев и патриотизмът днес

Следваща статия

Leonard Cohen – Dance Me To The End Of Love (Live in London)

Други интересни