“Какво не ни казват лекарите за ваксините?”

Автор: Няма коментари Сподели:

“Проучванията, както на американски, така и на чужди учени сочат ваксинацията като причина за Синдрома на внезапната детска смърт (СВДС).”

“5-10 хил. деца в САЩ годишно почиват от СВДС.” 

“Установява се, че пика на СВДС на новородени е между 2-4 месеца от раждането, точно тогава, когато се дават две задължителни ваксини.”

“Трето проучване доказва, че всяка година 3 хил. деца в САЩ умират до четвъртия ден след ваксинацията.”

“Българите са били най-здравия народ на Европа – самия руски цар Петър праща експедиции, за да разбере кой народ е най-здрав и защо. В един момент той казва – взимайте си българи за мъже, това е най-здравото семе на Европа!”

“В средата на 70-те години Япония завиши максималната възраст на деца подлежащи на ваксинация от 2 месеца на 2 години, в следствие на което броя на случаите на СВДС намалява драстично и те се изкчават от 17-то на 1-во място по най-ниска детска смъртност в света. Тоест Япония постига най-ниска детска смъртност, когато децата не се ваксинират.”

“Живеем в трудно време, ангажирани с житейски проблеми, без да обърнем внивание на нещата които са ставали и стават. Цитирам медицински статистики и изследвания от книгата “Какво лекарите не ни казват за ваксините”, както и цитати от Учителя Петър Дънов, касаещи ваксинирането. Цитирам също Светицата Преподобна Стойна, лекувала много хиляди хора без лекарства и химии.”

https://www.youtube.com/watch?v=EFW7yhxldjI&feature=emb_logo

Предишна статия

Решението на Министерския съвет за налагане на локдаун е поредното неадекватно действие на Бойко Борисов и компания

Следваща статия

След като минем тези тежки времена е крайно време да спасим каквото е останало от държавата ни

Други интересни