“С помощта на своята силна мисъл има хора, които могат да лекуват от разстоявие хиляди киометри, без лекарства” Цитат от Учителя Петър Дънов

Автор: Няма коментари Сподели:

     https://www.youtube.com/watch?v=TfDUnz6Reqk&t=12s&fbclid=IwAR1Ei-r2Zf2NxK_v3MU6ZBe5z3S56mrbFAD0Vm8Bs_ZvOqH-XkOwJFJw8-o

“С помощта на своята силна мисъл има хора, които могат да лекуват от разстоявие хиляди киометри, без лекарства” Цитат от Учителя Петър Дънов

Книгите които цитирах се разпространяват БЕЗСРЕБЪРНО със заявка по вайбър на 0896660809

Защо трябва да се пие гореща вода? При храненето по стените на стомаха и червата остават мазнини и утайки, които пречат за правилното храносмилане. Горещата вода ги разтваря и регулира процесите в стомаха и червата. Нали чиниите миете с топла вода, а не със студена?

Елементарно хигиенично правило е всеки ден по три пъти на ден – сутрин, обед и вечер преди ядене, да изпиваш по една чаша чиста гореща вода, това е вътрешна необходима баня.

Една вода ще я стоплите толкова, че да не се изпарява, изпарява ли се, нейната сила изчезва.

Най-добре е да се махне от огъня в момента на завирането.

Българинът често страда от стомах. Една от причините е, че става нощем и пие вода студена, не на глътки, а наведнъж, после по време на ядене пак пие вода, водата трябва да се пие гореща, на глътки, и никога по време на ядене или веднага след ядене.

Никога не пийте вода веднага след като сте се нахранили, нека минат поне 40-50 минути и тогава пийте, но на глътки, не изведнъж.

Хората … ако ги е нападнала треска, взимат хинин, да я прекратят. Така те я пресичат, но не я лекуват. Вместо да употребявате хинин, пийте три деня гореща вода, без да се храните, и треската ще ви напусне. Така се лекува и хремата.

Една дъждовна капка, приета от вас от 9 март* до 9 септември**, е равна на една английска лира. Всяка капка носи магнетизъм в голямо количество.

Когато някой е крайно възбуден и нервен, може да си направи един студен душ. Водата освобождава човека от излишните енергии в организма му. За гневния човек температурата на водата трябва да бъде над десет градуса. За да се справи с гнева си, той трябва поне шест студени душа да направи през годината така ще уравновеси силите на организма си.

Може, когато се миете, да си казвате по едно хубаво изречение. Водата измива, отнася, разтваря всички нечистотии.При пиене на вода съзнанието трябва да е будно, за да може всяка глътка да отиде на болното място, а не в стомаха.

Казвам: Ако си пил топла вода без вяра, не хваща нищо. Топлата вода с вярата хваща … Вярата и топлата вода поправят всичко.

Ако някой от вас заболее, не бързайте да търсите лекар, но мислено се лекувайте. Вземете един килограм чиста, планинска вода и мислено си представяйте, че внасяте в нея енергиите на вярата, на милосърдието и на обичта. След това пийте от тази вода три пъти на ден по една супена лъжица, както лекарите препоръчват. Това лекарство има сила, когато се употребява навреме. При всяко пиене на водата, винаги дръжте в ума си мисълта, че в нея са вложени енергиите на вярата, на милосърдието и на обичта.

Книгите които цитирах се разпространяват БЕЗСРЕБЪРНО със заявка по вайбър на 0896660809

При желание и ако имате финансова възможност, моля подкрепете ни в борбата за образоване на хората и ПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНОИТЕ НА ПРИРОДАТА.

Сметката за набиране на средства по банка е:

-BG35 UBBS 8002 1097 6706 40 Любомир Мулетаров. IBAN: UBBSBGSF

-Средства чрез ЕКОНТ – София офис Павлово улица Мадара, Любомир Мулетаров телефон 0888710202

Сметка в ИЗИПЕЙ BIC& BGSPYBGS1 BG95 ESPY 2205 4204 3816 2280 Любомир Мулетаров

Светъл ден.https://www.youtube.com/watch?v=TfDUn…

Предишна статия

Истината за новата илюзия…

Следваща статия

“Вие мислите, че човек, който е на Земята живее.” Цитат от Учителя Петър Дънов

Други интересни