ВЯРА, ЛЮБОВ И ПРОШКА

Автор: Няма коментари Сподели:

                                           https://www.youtube.com/watch?v=H5jl3sBbZ-o&feature=emb_logo

Йорданка Николова – “Съкровищата на тракийските царе – 2012”. В нея авторката отново ни дава повод да се замислим кои сме, от къде идваме и накъде сме тръгнали. 

Чрез нея Бог ни дава кураж и ни призовава да бъдем спокойни и да не се страхуваме от нещата, които се случват по света, защото Той обича всички ни, без значение дали сме добри или лоши. Основната нишка, която преминава през цялата книга е призивът за ВЯРА, ЛЮБОВ И ПРОШКА. Тези три думи навсякъде са написани с главни букви, вероятно за да се опомним и разберем колко са важни.

Четейки петата част на “Съкровищата”, изпитах усещане, което не съм имала никога досега. То не може да се опише, може само да се почувства, а, повярвайте ми, чувството е невероятно. Честно казано, в началото имах намерение да прочета книгата набързо, защото трябваше да се подготвя за това интервю, обаче не се получи… Тази книга сама налага ритъма на четене и моето желание да я прегледам по диагонал не се увенча с успех.

Позволявам си да се обръщам към Йорданка Николова неофициално, тъй като освен, че я уважавам за дарбата, която има, и за желанието й да бъде полезна на хората, я обичам като приятел, който ми е помагал в трудни моменти.

На ВСИЧКИ ще се даде шанс за спасение

– Много хора не вярват, че земен човек може да разговаря с Бог. Ти самата, в началото на твоите контакти, си се притеснявала да споделиш с родителите си, че имаш тази дарба. Какво би казала на невярващите?

– Казвали са ми и това, но то е дошло от църковните канони, че Бог не говори с хората, а всъщност в самата Библия, Го е правил нееднократно- спомнете си Мойсей. Мен Бог нееднократно ме увери, че говори с ВСЯКО свое дете, но ние НЕ си позволяваме да го чуем

А Бог е и всичко, което ние възприемаме и разбираме, но и всичко останало. Той е и Информация, която аз аз приемам, защото

ПОВЯРВАХ В ТОВА, ЧЕ БОГ Е В МЕН И МЕ ОБИЧА, КАТО МОЙ ОТЕЦ.

Аз знам, че ВСЕКИ БАЩА ГОВОРИ С ДЕЦАТА СИ И Бог знае как да направи това, без да ни нарани. Вярва се, че Той е с много силна Енергия, на която ние не издържаме и затова се казва, че Бог не говори с нас.

– В своите разговори с Бог си предрекла много събития, включително природни бедствия, които вече са факт. Например, голямото земетресение в Италия миналата година, както и вторичните трусове в Хаити тази година. Знаейки предварително какво ще се случи, страхуваш ли се?

– И ДА И НЕ. Страхувам се от катаклизмите заради тяхната разрушителност и жертви. Но от Контактите си разбрах, че това е начин и Души, извървели своя Път, така намират начин да се приберат и особено в тези 2 – 3 години, за да могат да се върнат отново в други тела и разум по-готови за Новото време.

Но и не изпитвам вече страх, защото разбрах, че Преходът не е с цел нашето изтребление, а напротив – да преминем към по-добро наше развитие и на материята, и на Духа.

Аз вярвам в Бог, в Неговата Любов и Милост, както и вярвам, че животът няма да свърши и затова съм оптимистка, въпреки катаклизмите.

– Лошите неща и събития част от Прехода ли са или програма на злото, което цели да ни обърка и обезвери? Изобщо какво е Преходът и Преход към какво?

– От хилядолетия Пророци и Учители ни призовават към Прошка и Любов, както и към безприкословна Вяра. И когато за пръв път Бог ми каза, че през 2012-2014 г. предстои Преход и ми описа през какво ще премине Земята, аз съвсем по човешки се надявах това да се отложи, после ми домъчня за всички хора и за добрите, и за лошите, и за децата, и за животните и растенията, но Бог ми каза да не се притеснявам, защото на ВСИЧКИ ще се даде шанс за спасение, а за децата е помислено, както и за животните. Бог ми каза също, че така ще се стекат обстоятелствата, че хората ще преоценят своите ценности и ще се обърнат към Бог. Бог ми каза, че ние, хората, със своята промяна към добро, чрез Прошката, Любовта и Вярата,

МОЖЕМ ДА ОБЛЕКЧИМ ЗЕМНИТЕ КАТАКЛИЗМИ.

Спомнете си предсказаното от г-н Лещански земетресение в Кърджали, което предизвика доста паника, но не се състоя – всъщност имаше, но слабо. Ние в цяла България се молехме на 1.11.08 г., както и се прочетоха Киприяновите молитви – Бог каза, че това е смекчило земетресенията…

Всъщност Преходът е започнал от 2000 г., но от 2007 г. вече започна едно по-силно навлизане на силен Енергиен поток на божията Любов, с което и започнаха още по-активно земните трансформации, а така и нашите – на телесно и емоционално ниво – земята също откликна с много земетресения, вулкани и вихрови движения. Всичко бе с цел освобождаване от старите тежки Енергии и материи и зареждане с Енергията на Любовта. В човешкото тяло това протича като болести, а също и като депресии и като вирусни инфекции.

Каза се, че след 2007 г. маските ще паднат и ще стане категорично ясно кой кому служи. Но не забравяйте, че Злото извън нашите мисли и действия не съществува – то се храни с нашия гняв, страх, мъка и страдание. Неслучайно се създаде икономическата криза миналата година – от навлизащите към Земята силни божествени Енергии на Любовта Злото изгладня и то ни тласка към страданието, за да го храним и така ни манипулира.

– Как ще се отрази Преходът на физическо ниво при хората?

– Каза се, че тялото ни ще претърпи своите трансформации като промяна в съотношението кръв:лимфа, което сега е – 3:1, а след това ще стане 3 части лимфа към 1 част кръв, защото се оказва, че лимфата приема божествената Енергия и тя я привежда към тялото ни и така се задейства кръвта. Ще има промени и в костната ни система, както и ще се отворят 15 нови мозъчни центрове, а ще се блокират тези на агресията и страха, ще отпадне и далакът, който спомага преработката на кармичните уроци, ще има промени и в мускулната ни маса, както и в белите дробове.

– Не мога да пропусна темата “2012”. Има информация, че събитията, предвидени да се случат през 2012 г., ще станат още през есента-зимата на настоящата 2010 г. Каква е твоята информация?

– ДА, НАИСТИНА Е УСКОРЕНА ПРОМЯНАТА, УСКОРЕНО Е ПРИДВИЖВАНЕТО НА НИБИРУ- НЕМЕЗИДА, УСКОРЕНИ СА И ЗЕМНИТЕ ВИБРАЦИИ, но не бива да изпадаме в паника, а да работим върху Любовта и Прошката.

– Всъщност ти си имала видение за 2012 г. Разкажи го на нашите читатели…

– Сънят ми бе на 29.11.09 г. Бях в среда, като сегашната – въздух, а пред мен като стена – нещо като желе – жълтеникаво- златисто. Знаех, че преминавайки през него, преминавам в 2012 г. Изпитах невероятна радост и лекота, Бог ми каза, че съм имала това видение, за да УСЕТЯ Промяната на възприемането на СЕГА И УТРЕ и да усетя, че чувствителността ни за Светлината ще нарастне, като усещане за материя, с която ще се слеем. Тя ще бъде наша Информационна и хранителна среда.

– В интернет вече има снимки /част от тях сме публикували/, на които ясно се вижда планетата Нибиру, макар че астрономите все още отричат това. Кога и дали да очакваме тази планета?

– Има ли “пропуск”, който да ни осигури преминаването към новия свят?

– Да, единствено

ИЗЛЪЧВАНЕТО ОТ СЪРЦЕТО НА ЛЮБОВ И ПРОШКА, КАКТО И БЕЗПРИКОСЛОВНАТА ВЯРА СА ЕДИНСТВЕНИЯТ НИ ПРОПУСК ЗА НОВОТО ВРЕМЕ.

– В новата ти книга, а и в предишните четири, се повтарят непрекъснато три думи – ЛЮБОВ, ПРОШКА, ВЯРА. Четейки, мисля, че разбирам как да живея, за да бъдат те част от мен, но в реалния живот, често ми се струва, че не успявам. Вероятно това се отнася и за други твои читатели. Как да разберем дали сме на прав път?

– Никога не бива да се насилваме ВЕДНАГА да почувстваме Прошка и Любов към хората, които са ни наранили. За Бог факторът време НЕ СЪЩЕСТВУВА! ИЗЖИВЕЙТЕ БОЛКАТА, ОБИДАТА, ГНЕВА – ВСИЧКО, КОЕТО ВИ Е ВРЪХЛЕТЯЛО – ОСЪЗНАЙТЕ КОЕ, ЗАЩО И КАК, ВИЖТЕ И С КАКВО ВИЕ СТЕ ГО ПРЕДИЗВИКАЛИ И ПОЧНЕТЕ ДА СИ ПОВТАРЯТЕ, ЧЕ ПРОЩАВАТЕ НА … (ИМЕТО) ЗА…. (КАКВО Е ПРИЧИНИЛ), ЗАЩОТО ПРОЩАВАТЕ НА СЕБЕ СИ, ЗАЩОТО СЕ ОБИЧАТЕ И ЗАСЛУЖАВАТЕ радост, Любов, дом, деца, финансова и емоционална стабилност, лоялност и т.н. сега. Така ще успеете да извършите Прошката от разумно на сърдечно ниво и не се притеснявайте кога – важно е да я почувствате някога. Ще разберете дали сте готови като например си представите, че сте на кафе с човека, който ви е наранил – какво ще му кажете, първото, което почувствате, но НАИСТИНА, А НЕ САМО ТЕОРЕТИЧНО.

– Какво е злото?

– МНОГО ПЪТИ БОГ МИ КАЗВАШЕ: „ЗЛОТО, МОЕТО МАЛКО ЛЮБИМО ДЕТЕ“. АЗ РАЗБИРАХ, НО НЕ ОСЪЗНАВАХ. Мислех си да, няма нищо извън Бог. Злото е част от Него, но изведнъж ОСЪЗНАХ, ЧЕ

ЗЛОТО Е ОНЗИ СТРОГ УЧИТЕЛ, ПРЕД КОГОТО НИЕ НА ЖИВО ДОКАЗВАМЕ НА САМИТЕ СЕБЕ СИ ДОКЪДЕ Е НАИСТИНА Е СТИГНАЛА ПРОШКАТА И ЛЮБОВТА НИ И КОЛКО Е БЕЗРЕЗЕРВНА ВЯРАТА НИ!

– Как да се защитим от него или поне как да отнемем силата му? Има ли молитва или мантра, или изобщо някакъв начин да изградим щит около себе си, който да ни брани от злото?

– Защитата ни от Злото е чрез Любовта и Прошката – не само към другите, но И КЪМ СЕБЕ СИ – КАТО ЧАСТИЦИ ОТ БОГ, КАТО СЕ НАУЧИМ ДА КАЗВАМЕ „НЕ“ И ЧРЕЗ СМИРЕНИЕТО – Т.Е. ДА БЛАГОДАРИМ ЗА ТОВА, КОЕТО ВЕЧЕ ИМАМЕ И ПАК ДА ИСКАМЕ КАКВОТО ИСКАМЕ, А КОГАТО СТАНЕ, ДА БЛАГОДАРИМ, И КОГАТО НЕ СТАНЕ, ПАК ДА БЛАГОДАРИМ, КАТО ТАКА ПРОЯВЯВАМЕ ВЯРАТА СИ, ЧЕ БОГ НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЕ КОГА И КАКВО ДА НИ ДАДЕ!

Всъщност за 20012 г. се заговори и заради това, че тя е последна в цикличния календар на маите, но Бог каза, че това е край на една епоха и начало на друга, в която ще се отворят нашите сетива и ние ще видим Неговия истински Свят с Цялата Красота и феерия от цветове и звуци, затова не чакайте Новото време със страх, а с надежда и Любов.

– А защита от магии има ли?

– В книгата си предадох и рецептите, наследени и получени от леля Вили. Тя е една прекрасна жена, обичаща хората. Но нека не забравяме, че най-добрата защита от магията е да се прости на сторилия я, защото чрез Прошката се затваря КАНАЛЪТ, ПО КОЙТО ТЯ ДЕЙСТВА.

Също и не забравяйте, че докато мразите, гневите се или ви боли от нещо или някого, ТО ВИЕ ЩЕ СТЕ ЗАОБИКОЛЕНИ от него и само като простим на хората, носещи това качество и обикнем себе си, като част от Бог, само тогава ние ще се върнем към божествената наша същност И ЩЕ СЕ СЛЕЕМ СЪС СВЕТЛИНАТА, А ТЯ Е ИНФОРМАЦИЯ.

                                                                                       http://psihobg.com/?p=687

Cтарозагорката Йорданка Николава е член-кореспондент на Международната Академия по информатизация. Феноменалната нашенка е:

 “Ултрасензорен уникум, който ни прави съпричастни на новото знание. Едно продължение на Слава Севрюкова” – както я определя директорът на Международната асоциация феномени инж. Илия Клечков. 

– Йорданка, почти нищо не се разбра за причините, довели до потъването на кораба ни “Ванеса”в Азовско море. Ти можеш ли да попиташ Висшия разум за това и да ни осветлиш по тези и други въпроси, които ще ти задам? 

– Разбира се. Бог ми обясни, че в Тихия океан е станало “засмукване на водата” и като по ”тръба” от срещуположната точка, която се оказва именно Азовско море, е станало “изхвърляне” на енергията, която предизвиква реално ненормално големите вълни десетметрови. Просто го попитах, за да сравня информацията. Виждаше ми се нещо като абсурд. По принцип се смята, че Азовско море е затворено и сравнително плитко и няма никакво логика да има такива огромни вълни. Това смята и моят близък капитан на кораб, който е пътувал многократно по него и смята даже, че тези вълни, довели до катастрофата, са истинска мистерия. 

– Но защо все пак става тази катастрофа? 

– Целта на подобно физическо явление е да се ускори земното ядро, което ще съдейства за предстоящото преместване на земната ос. 

– Ти и в книгите си говориш дори с точност “ в градуси” за предстоящо преместване на земната ос. След време нещо подобно съобщиха и чужди учени като събитие, което предстои на Земята и с това де факто информацията се засича по някакъв начин – за това ли става дума? 

– Да, за това! Но за изместването на полюсите на Земята не само във физически план, но и в един качествено нов като параметри за земните жители свят на духовност и способността му да бъде развиван от определени групи, издържали на този преход хора. Но, за да бъда по-ясна, преди това трябва да ти разкажа нещо, което реално се случи с мене през лятото. И смятам, че “това” носи предшестваща информация за случилото се в Азовско море и други предстоящи събития. 

– Любопитно? 

– В една нощ от почивката ми на морето през отминалото лято – между Толбухин и Шабла видях огромна светкавица – по-скоро дебела и във формата на меч от светлина /като небесните светкавици/, който се закова от луната към земята и за миг ги свърза. Изтръпнах и помислих, че в ясното време след тази мощна, “необичайно дебела” светкавица-огнен меч – какъв ли гръм ще последва? Но такъв не се чу. Попитах висшия разум, както обикновено: “Какво е това?” Но отговор не получих. Нищо, казах си. Но… след малко чух глас, който е много различен от този, който обикновено чувам, той ми каза: “Това е мечът господен!” Стана ми притеснено. Меч не се вади току-тъй?! Значи ще има нещо страшно… След няколко вечери, около 2-3 август, пак на връщане от морето между Балчик и Каварна, вляво на пътя видях едно огнено кълбо, което се движеше на около 50-60 см над земята. Помислих си, че това е следствие на някакъв пожар. Но… пожар нямаше. Освен това никой от родителите ми, с които пътувах, не виждаше това, което аз виждах. Пак попитах Висшия разум: “Това пък сега какво е?” И отговорът пак не дойде светкавично, както друг път, а след около десетина минути: ”Това е душата на Гея!” Бе ми обяснено, че там някъде се намира пъпната връв на Гея, чрез която тя се свързва с другите духовни същества, и че тя цялата се тресе в ужас от събитията, които й предстоят. А това, което съм видяла с огненото кълбо, е своеобразно “излизане” на душата й от нейното тяло и свързването й с другите светове. Обясни ми се, че гласовете, които ми отговориха на двата въпроса за огнения меч и за светещото кълбо – единият е бил на свети архангел Гавраил, а другият на Иисус Христос и затова контактът е бил малко по-късен, защото все още нямам преки канали точно за контакти с тях. Но, както и да е, запитах тогава: “Господи, какво става, защо изведнъж мечът Господен? После и… душата на Гея?” А той ми отговори дословно: “Всичко, дете мое, е за това, че идва вече преходът на земята. И всичко постепенно следва онова, за което много пъти сме говорили, а именно: преместването на земната ос на физическо и на енергийно ниво.” Този енергиен клапан /в Азовско море/ е “отворен” отпреди шест месеца /насам/, за да се освободи енергията, приета преди месеци за вътрешното ретрансформиране на земните плочи. Сега тези енергийни тласъци, дошли от космоса, ще излизат над земното ниво, за да настъпят и там съответните промени. Тази “клапа” в Азовско море ще доведе до две години на постепенно отлепяне на Турция от България. Това е подготовка – тектонична: За промените в тази трансуралска тектонична плоча – разделянето на Близкия изток от Европа. Разгръщането на Изтока и отделянето му от Европа ще става все повече и повече с приплъзване към Индийския океан” – точно това ми продиктува Бог, а ето тук го записа /сочи бележника със записки/. 

– Но как така Турция ще се отдели от България едва ли не по граници? 

– Европа и България са в един земен шелф, а Турция и Изтокът са на друг земен шелф. Тази енергийна клапа в Азовско море ще се разширява постепенно и така ще стане отделянето на тектоничните плочи. Босфора, Азовско и Черно море ще се слеят в една площ. Това пък от своя страна ще увеличи морските води на Гърция и до три години тя ще потъва с около 500 метра на година. Водата ще стигне до основите на Родопите. Лека полека северният и южният полюс ще губят своите ледени обвивки, а екваториалният пояс ще губи температурата си, особено след месец май 2009 г. Бог ми каза точно, че предстои: “Континентите да изгубят своята ориентация изток – запад. Тя ще премине в запад-северозапад. Слънцето, изгряващо от изток, след година и половина вече ще изгрява от североизток.След 2009-2010 година Пирин наистина леко и бавно ще потъва. Родопите ще претърпят корекция. Климатът тук ще се запази, докато стигне до тропически. Ще се появят животни и растения, нехарактерни за България. В навечерието на Йордановден /сега/ имах тежка нощ: Бях пред картата. Ясно един глас ми каза, че “Пирин трябва да потъне, за да може да влезе светлината!” 

– Бившият директор на международната фондация феномени Стамен Стаменов е в Америка, каза ми, че често се чувате с него по телефона. 

– Да, преди няколко дни пак се чухме с него и аз съм особено впечатлена от това, което той ми каза: Българи са открили в Америка някаква изключително ценна българска книга. Доколкото разбрах, тя е в частна колекция. Възрастта на тази книга е нещо уникално. Написана е 700 години преди Христа! Най-интересното в случая е това, че информацията, която аз съм дала за древните исторически факти и събития в първата и втората си книга “Съкровищата на Тракийските царе”, едно към едно се покрива с информацията от тази древна книга. – това ми каза Стамен Стаменов, който е чел двете мои книги. 

                                                                  Стара Загора Едно интервю на Керка ХУБЕНОВА 

ПРОГНОЗИТЕ НА ЙОРДАНКА НИКОЛОВА ЗА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА 

• Тежка и студена зима, особено януари и февруари. С мъгли и бури. Март относително топъл. Април – леден. Май – топъл. Рязка промяна. Юни – мек и влажен. Юли и август – горещи. Септември – топъл и сух. Октомри – дъждовен и с градушки. Ноември – към средата на ноември – сняг. Към края – топъл. Декември – мек и сух. Към Коледа – сняг и преспи. 

• 2008 г. – стихийна и бедствена особено около тропиците с множество земетресения в Индия, Индонезия, Китай, САЩ, Мексико, Русия – Сибир. Цунами – към 11 декември в Атлантическия океан. 

• Япония – тежки земетресения през 2008 г. Част от северните й острови ще потънат – пет острова. 

• Вулкани ще изригнат в Индия, Италия, в Камчатка около септември. 

• Нова тежка болест от въздушно-капкова инфекция, протичаща с кръвохрачене и кръвоизливи от фаринкса – от облъчването. Слънцето ще е твърде активно през май, юли, септември и ноември. 

• Разлив на нефт в Индокитай. Бунтове и метежи в Европа и САЩ по расови причини. 

• Очакват се 5 тежки самолетни катастрофи в Русия Египет, Иран, Швейцария. Сблъсък на кораби около септември в Тихия океан. 

• Светът ще бъде потресен от политически разстрел. 

• В края на май, юни България ще бъде наградена за небивало постижение в полза на всички хора 

• Археологическото лято ще е твърде емоционално и смайващо. Ще се открият доказателства за древността на траките пред елините. И веднъж завинаги ще спре коментарът чий е Орфей?! Историята на Европа и България ще се обърне на 180?. Древни тайни ще засияят на небосклона на българската история. Но предателство на известни учени археолози ще опорочи звездния миг на България. 

• През май и септември България ще бъде потресена от истини скривани с години. Изобличения, изобличения!

                                          Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/article/4360

Предишна статия

Елеазар Хараш: Духовните Учители (част 1) – Мелхиседек, Заратустра, Пападжи, Мерлин, Тот

Следваща статия

Историята ще каже какви са били нещата, тепърва…

Други интересни