Няма как да стане, господа другари – в огънят на кризата ще горим заедно

Автор: Няма коментари Сподели:

Вече цял месец министърът на здравеопазването лъже като каруцар за складови наличности от медикаменти. Стигна до това, да ни убеждава, че имало проблем само в логистиката при факта, че дори в ключови болнични отделения липсват кръвоспиращи препарати. 

Вече в цели болници и лекари липсват, следствие на дългогодишно престъпно държавно управление! Липсва всичко, освен голословните менторски заблуди на министъра, заради които хиляди наши бащи, майки и деца губят всеки ден животите си. За мен това са престъпления по служба и престъпна безотговорност!
––––––––––––––––––––––––––––––
Престъпление от страна на ББ е и цялата организация на кризата с Ковид 19, продължаваща яростно с масова смъртност, следствие само на престъпна безотговорност. 

Крайно време е да се каже на глас, че освен видимото девиантно поведение, това лице е и обществено опасно и съответно да понесе своята наказателна отговорност. Не може заради един престъпно овластен и психично болен човек, да измре цялата държава и да няма институция, която да спре този геноцид срещу цял един народ.
––––––––––––––––––––––––––––––
Извършените престъпления около развитието на кризата с Ковид 19 имат критична стойност и са сериозна предпоставка за пряка заплаха за националната сигурност – търпението на всички граждани е изчерпано, а логичните последствията ще бъдат неконтролируеми. 

Няма как ние да погребем всичките си близки, заради една престъпна и разюздена политическа мафия, а лицата свързани с нея да останат недокоснати. Няма как да стане, господа другари – в огънят на кризата ще горим заедно.

От затвор се излиза сравнително бързо, от гроб – никога.

                                        Николай Марков                           https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Средно през третото тримесечие икономиките на ЕС са нараснали с 11.6% спрямо април – юни 2020 г., докато ръстът на БВП на България е едва 4.3%, обяви Евростат

Следваща статия

“Цанов напред и нагоре” – Пламен Пасков

Други интересни