Бъдете умни и здрави, но не забравяйте думите ми!

Автор: Няма коментари Сподели:

Още трима човека загубиха главите си докато са в църковен храм в Ница – Франция. Изненадани!?

След публикуваната поредна карикатура на самия Ердоган, султана взе решение да обяви война на Франция и не само. Кръвна война! Видно за него няма значение дали главата, която ще се реже е на мъж, жена или дете. Все тая, гяури, нали!? По стар османски обичай и традиция.
––––––––––––––––––––––––––––––
Лично аз няма да упрекна никой, който е решил да започне пръв кръвен, а не безкръвен конфликт, независимо от причината! Мотиацията може да бъде всякаква. Всеки роден от жена човек, обаче, носи глава на раменете си и е длъжен да съзнава последствията от своите действия. Това е мъжки свят.
––––––––––––––––––––––––––––––
Делят ни часове от началото на развръзка, която има силата да промени света. Европейските лидери трябва да направят своя цивилизационен избор, защото политиката им досега беше напълно погрешна, лицемерна и видимо опасна.

                                                        Време е за корекция!

Спомням си, че и в България имаше етнически и религиозни размахвания на мачете и брадви по телевизията със заплахи за рязане на глави на християни. Призовавам лица с подобни настроения да преосмислят много добре действията си в тази международна обстановка, защото само за един миг може да стане късно за преговори. 

Още повече, когато са стъпили върху земя на която са отрязани най-много глави в човешката история, за да се нарича тя българска по тези ширини.

Бъдете умни и здрави, но не забравяйте думите ми.

                            Николай Марков                            https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Спасете децата, върнете ги в училище!

Следваща статия

Решение 60475 от 06.08.2020 на Смолянския съд за ОТМЯНА НА АКТ ЗА МАСКА против НЕГРАМОТНОСТ, ГЛУПОСТ!

Други интересни