Няма болест без симптоми, има само хора без мозък!

Автор: Няма коментари Сподели:

Ако ви направят кръвни тестове, на 100% от вас кръвта ще съдържа еритроцити, левкоцити и тромбоцити, но нивата на всички ще са различни, дори когато са в нормата, нали така?

Наличието на повече червени кръвни тела в даден организъм не означава, че е развил заразен вирус без симптоми! 

Няма болест без симптоми, има само хора без мозък!

Ако дадете урина, пак всички резултати ще покажат различни нива и точно в това се състои голямата измама с тестовете за измисленият план и вирус, който вероятно съществува в телата на всички, които преди това са се инжектирали с ваксина против грип.

„Вируса“ е един експеримент, който ни показва човешката глупост и подчинение, слабоумието и робската психика, радваща се над собственото си унищожение.

Дишайте си водородния диоксид в мръсните маски, крийте си лицата с 2 пръста чело, аз категорично отказвам да нося маска на открито пространство и не мисля, че трябва да се крия от нещо несъществуващо!

Сигурна съм, че ако ви наредят да си изядете лайната, защото в тях се крие противоотровата за вашия вирус, ще го направите с голям кеф и без никаква мисловна дейност, защото света доказа, че 90% от обитателите му са слабоумни олигофрени, искащи да задушават собствените си деца и родители с цел да ги предпазят…

П.С. Жалко, че вируса е измама, някои наистина не си заслужават кислорода …

                                                         Ива Иватта                                              https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Изглежда се свиква с всяко обвинение, свиква се с нищетата от спотаените и мизерните духом

Следваща статия

“Кой търговец мами?“

Други интересни