Аномален студ върви към САЩ

Автор: Няма коментари Сподели:

                 Аномален студ върви към САЩ

/Поглед.инфо/ В САЩ миналата седмица вече усетиха диханието на дявола, след като тези дни един след друг бяха бити рекордите за количество паднал сняг. На пътищата цари хаос от задръствания и катастрофи, десетки хиляди хора са останали без електричество, не работят и летищата.

Но това е само жалкото начало, защото на 26 и 27 октомври се очаква удар на студа със спад от 25 градуса по Целзий, който може да се сравни със захапване на бясно куче.

Вижте прогнозата за аномални температури на 26 октомври.

Скалата в дясно не са абсолютните температури, а аномалията за дадения ден. Тоест в центъра на тази бяло-синя плескавица ще е с 20-25 градуса по-студено от обичайното. Предусещайки коментарите на другарите от Якутия, Макадан и Чукотка, че, видите ли, са ставали свидетели и на по-лошо, ще обърна внимание на амплитудата и величината на аномалията. Тоест, трябва да е около 10 над нулата, а ще бъде минус 15. И там, където още не са прибрали ябълките и доматите, те ще замръзнат на място. И други прелести под формата на заледени и скъсали се водопроводи, поледици на пътищата и прочее.

               Превод: В. Сергеев            https://pogled.info/svetoven/amerika/anomalen-stud-varvi-kam-sasht.122006

Предишна статия

Проф. Захари Захариев: Правителството в сянка никога няма да излезе на слънце!

Следваща статия

Какво ни дава усещането, че някой някъде прави нещата добре

Други интересни