Протестиращите подготвят изненада на летище София…

Автор: Няма коментари Сподели:

.

                                       Площадът отново бе огласен от викове ”Оставка”

Ден 104! 

Протестиращите отново се събират на антиправителствен протест. Хората са бесни на решението на властта да се носят маски на открито. 

Протестиращите подготвят изненада на летище София на Бойко Борисов, който се кани утре сутрин да отиде до летище ”Граф Игнатиево”.

Един от младите хора каза по ТВ 7/8: „Правителството на Борисов и  назначеният здравен министър се подиграха с хората, като ги карат да ходят навън с маски. 

В заведенията няма маски. Убждават ни, че един парцал ще ни предпази от вирус. Това правителство се подиграва с народа. 

Правят тест за цялстното затваряне. Искат да видят реакциите на обществото. Ако няма реакция, ще затворят цялата държава.

С насаждането на страх мутрите искат да контролират хората. Те искат да си правят всичко с хората постоянно се говори за числа на заразени, което не е ясно дали са толкова.

 Г-н Мутра ще се опитва да плаши. Във времето, обаче няма да му се получи. 

За утре ще има изненада. Големите събития ще ги има отново. Ще бъдат под друга форма. Ние няма да оставим децата и майките си да живеят в държава, в която премиерът спи до шкафче с банкноти и нощни кюлчета. 

Няма един човек в социалните мрежи, който да казва: „Браво, аз искам да нося маска навън“. 

Министърът на здравеопазването иска да ми наруши конституционното право. На мен са ми писали два акта, обжалвах ги и спечелих. 

Друг оратор предупреди: „Да не си мислят управляващите, че се освобождава ново чекмедже“. 

 Млад мъж уточни от трибуната: 

Опитваме да открием Бойко Борисов, за да му кажем колко много го обичаме и колко много му благодарим.  Окрихме, че ПКП се бе облякла с едно якенце за над 2000 лева. А българите живеят под прага на бедността. Утре добри хора ни съобщиха, че тиквата ще бъде на летище София и ще лети за Граф Игнатиево и сме му подготвили изненада. Оставка, мутри! 

Адвокат Николай Хаджигенов: Маски навън е точно толкова смислено, колкото Борисов да е министър-председател, Каракачанов – министър на войната, Караянчева – председател на НС. Протестът ще реагира със сигурност, нека да изчакаме министъра на здравеопазването – да видим какво точно ще “изходи”. И ние ще му обърнем подходящото внимание. Чака се заповед на министъра и ние чакаме с огромно нетърпение, за да вземем съответните мерки. 

Проф. Велислав Минеков: Ще си постигнем целта. Благодарение на вас, това стигна в Европа. В Шпигел е описана автокрацията на Борисов. Интересно е заглавието на материала: „Въстанието срещу Батман“.  Описано е липсата на правосъдие и медийна свобода. Виновник за това е посочен г-н премиерът, който наричаме „нашенска тиква“.  Описани са медиите на Пеевски, явно са разбрали кой е, като безсрамна пропаганда на Борисов. Има хора, които свикнаха с наглостта и безочието.  Ние няма да свикнем, ние ще викаме „Оставка“ до последния ден! 

Демонстрантите изслушаха химна и поеха на традиционното си шествие към Орлов мост.

.

                    https://frognews.bg/novini/den-104-protestirashtite-gotviat-iznenada-borisov-letishte-sofiia.html

Предишна статия

Бобикян, Хаджигенов и Минеков

Следваща статия

Маските не са начинът за справяне с коронавируса

Други интересни