Синът на големия артист Константин Коцев – режисьорът Димитър Коцев – Шошо в „Панорама“…

Автор: Няма коментари Сподели:

Синът на големия артист Константин Коцев – режисьорът Димитър Коцев – Шошо в „Панорама“ – БНТ пред мазния водещ, който бие всички мисирки по мазнотия. Пред погледите на ГЕРБ Андрей Новаков, БСП Вигенин и ДПС Йордан Цонев.

На острите му думи, единствен Данчо Ментата пускаше тънка иронична усмивка – а ла: абе, аланколу, що се пениш, като ние сме наредили Схемата, другите двама стояха като насрани.

Цялото интервю може да гледате тук:

https://bnt.bg/news/rezhisyorat-dimitar-kocev-shosho-moral-e-politicite-da-garantirat-chestni-pravila-za-vsichki-v274114-283946news.html

Навън пред БНТ, на излизане от хората бе притиснат ГЕРБ Андрей Новаков, който се направи на бабаит, че видите ли хич не го е страх да застане очи в очи с протестиращите, приказвайки общи приказки и глупости на търкала.

След което полицията го изведе на „безопасно място“, а журналистката от телевизия Алфа, която единствена снимаше на живо, бе изблъскана и недопусната да последва евродепутата:

                                                      Afera.bg                                   https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

„Не е нормално да ни ограничат да не излизаме – това означава да ни уморят по – бързо“

Следваща статия

Търси се нечия дъщеря, която освен световен банкер, еврокомисар и прочее превъплащения, да влезе в обувките и на пореден спасител на нацията от лошите комунисти и да ни спаси от Путин

Други интересни