Европейски парламент, Европейска комисия, Европейски съвет???

Автор: Няма коментари Сподели:

Европейски парламент, Европейска комисия, Европейски съвет??? Хайде стига, хОдете пеша!…

Е, уважаеми сънародници, не ви ли светна най-после това, за което ви говоря и пиша от години – Европейският парламент, Европейската комисия, Европейският съвет и всички „европейски“ институции са просто едни безполови джендър същества, които не могат да родят нещо позитивно нито за Европа като цяло, нито за отделните европейските народи, още по-малко за нашия, за българския народ!…

Още през 2008 година, когато ги слушах на живо, вътре в залата на Европейския парламент, разбрах, че ние, българите, пак сме направили погрешния „цивилизационен избор“ – тази вечер се убедих в това, че съм бил безспорно прав! 

„Дискусията“ за България беше придружена от селски „европейски“ тарикатлък – микрофоните на изказващите се „европейски депутати“ не работеха в голямата част от времето, нашите бай-Ганьовци се плюеха един друг, вместо да проумеят реалните проблеми на Родината си, а откровени идиоти от „европейските партийни семейства“ потвърждаваха точно това – че са откровени идиоти! 

И, ако си спомняте коментара ми от преди няколко седмици относно европейската парола за подкуп – 2 килограма, тоест 2 милиона евра от копюри по 500 евро в куфарче – да, без да искам направих грешка в изчисленията, но, ако Мутрата ги е таковал „с 200“, това значи 400 милиона евра подкупи, които Мутрагеньо си е платил за своя европейски комфорт!…

Съжалявам, но ще го кажа за пореден път – ние, българите, трябва най-после да разберем, че сами трябва да отвоюваме свободата си, което не сме правили никога досега! 

Че ние, българите, трябва най-после да поемем отговорността за собствената ни държава като наша, българска отговорност, а не да разчитаме на поредния наш външно-политически „спасител“ – след Освобождението Германия, после Съветския съюз и Варшавския договор, сега НАТО, Европейския съюз, Вашингтон и Брюксел!

И, че ако искаме наистина да бъдем демокрация, преди всичко трябва бъдещите ни управници да направят референдум за нашето членство в Европейския съюз и НАТО, или, както винаги съм настоявал, България да бъде свободна, независима и необвързана в никакви международни политически, икономически и военни съюзи – впрочем, това беше мечтата и на Апостола Васил Левски! 

А основата за подобно наше национално самочувствие е в историческия факт, че България е Историческия Субект на Цивилизацията на Българицата и свързаното чрез нея Православие! 

Че, освен това, ние, българите, имаме още Духовни Приноси в историята на Света, които са в състояние да възпроизвеждат нашето българско самочувствие! 

А не да чакаме признание или подкрепа от някакви „европейски институции“, които впрочем унищожават и самата Европейска цивилизация!…

Това е положението, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!

Иначе ще продължаваме да хОдиме пеша, както ни посъветва една ПКП…

                                 проф. Людмил Георгиев

                                                                http://afera.bg/                             https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Проф. Никола Алтънков: Ако в България имахме човек като Тръмп…

Следваща статия

“ Жалба за България“

Други интересни