Боже, пази България!

Автор: Няма коментари Сподели:

Създадена е Временна комисия за разглеждане на проект на Конституцията на Република България.

  Членовете ѝ са екзотична сбирщина от некомпетентни и според мен абсолютно неподходящи не само за творческа конституционна дейност, но и за всякакви друга работа, освен в сферата на народните занаяти (плетене на терлици, кошничарство и др.), в сферата на земеделието и на охранителната дейност. 

 Председател на тази комисия е Десислава Атанасова от Дулово, работила единствено като служител в лудница (Областен диспансер за психиатрични заболявания със стационар), чийто опит, както е широко известно, е главно в една друга сфера, не казвам коя. 

 Заместник-председател на Комисията е строителният инженер Искренчо Веселинов от с. Червена вида, човек на агент Иван, вещ основно в партийното строителство, четири пъти упорит безуспешен кандидат за кмет на Русе. 

 Член на комисията от ГЕРБ е Томата Биков, завършил в ЮЗУ актьор от Старозагорския театър. 

 Другият гербаджия, дето ще пише конституция, е скандално уволненият от Баце заместник министър на вътрешните работи Красимир Ципов. 

 От квотата на ВМРО е избран още и гимназиалният учител по български език и литература Борис Ячев от Петрич. 

 Другият конституционалист е от партийката НФСБ на един хитър бияч на бабички, този специалист по конституции се казва Християн Митев, много импозантна персона с очила. 

Партийката “Воля” на подсъдимия Веско Марешки ще помогне за написването на конституция чрез гениалността на 33-годишната какичка Ели Пешева, завършила незнамкаквоси незнамкъдеси. 

 Другите хора на Марешки са 70-годишният пенсионер бай Симеон Найденов от с. Белоградец и гражданинът Пламен Христов, оня същият със снетия през 2017 год. имунитет в НС заради разследване за изнудване. 

 Това са избраниците на Баце. Изобщо хора, за които писането на конституции на републики е… фасулска работа. Боже, пази България!

Четете моите текстове! Купувайте и четете моите книги! Търсете ги в сайта:    www.tornadobg.com 

                              акад. Петър Иванов

                                                   https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

ГЕРБ не е, нито лява, нито дясна, нито либерална партия! Това е една групировка…

Следваща статия

„Трябва да причиняваш някому такава вреда, че да не се опасяваш от възмездие“

Други интересни