И служебен кабинет, такъв, какъвто някои продължават да лелеят, няма да има. Забравете!

Автор: Няма коментари Сподели:

Съветникът по вътрешната политика на президента Радев – Николай Копринков, отново реализира поредната си издънка и така накисна началника си. Свидетели на поведението му през последните дни не издържали фриволните му действия и се разприказваха пред източници, близки до АФЕРА.

Копринков от известно време се пъне да реди бъдещото служебно правителство и то по софийските кафенета и кръчми.

Според присъствали на трапезните договорки, съветникът на президента говорел свободно наляво-надясно, че той е кадровикът и той именно извършвал кастинга на бъдещите служебни министри. Подборът извършвал сред средите на ДПС и ГЕРБ. Самият той се самогласял да седне в министерски стол и се хвалел, че за това е получил благословия от ментора си – главнокомандващият на републиката.

Лицето Николай Копринков е по-известно не с пряката си дейност по служба в президентството, а с поредицата скандали, напоително описани в медиите – скрити бизнес начинания, драстично погазване на протокола, дори и индиректно петно ала „Апартаментгейт“.

Неговият триумф е бърз и се дължи на Румен Радев – от селски кмет с кръчма до кресло в президентството, което очевидно му е наляло достатъчно самоувереност, за да си въобрази, че може да прави политически инженеринг за един бъдещ служебен кабинет.

В битието си на кмет на пловдивското село Труд, Копринков се запознал с летеца Румен Радев, той пък работел тогава в авиобазата в съседното село Граф Игнатиев. Събрали ги в приятелство ешмедемета в кръчмата на село Труд, за която се твърди, че била собственост на кмета. После Радев станал президент и „дръпнал“ приятеля си на работа при себе си.

Самозабравилият се бивш селски кмет днес не се свени да споделя на всеослушание дори пикантни подробности за тъмната страна на Румен Радев. Разказва, че Радев е патологична скръндза и че по време на пътуванията в страната не черпи хората си даже по едно кафе, въпреки че взимал по 12 хиляди лева заплата.

Хвалил се  навсякъде, че е сътрудник на ДАНС и имал пряка връзка с Пеевски.

Разбира се, възнамерявал да изпълни детската си мечта да стане министър, пък дори и в служебен кабинет. За рейда му по различни кръгове от ДПС и ГЕРБ и опитите да договаря постове и други благини, вече нескрито се шушука из коридорите и кьошетата на „Дондуков“ 2. С почуда служители на Радев коментират глухотата и слепотата на президента спрямо своеволията на Копринков.

Съселяни на Копринков от село Труд, казват, че ресторанта му в селото се използва за тайни срещи на президента Радев със Сергей Станишев, като последната била неотдавна.

                                                         Андрей Червенков

                  Бележка на АФЕРА: 

АФЕРА неведнъж в прав текст е оповестявала, че кръга около президента Румен Радев и съпругата му, е потресен откъдето и да го погледнеш, както и да го анализираш. 

Колкото и да спестяваме засега това, което знаем, предстои да лъсне абсолютната му нефелност. 

И даже в кръга на „шегата“ ще го кажем и така – Радев даже има сметка от това да не стигне дотам, да прави служебен кабинет, защото това ще е поредната му катастрофа. 

Такива, като тоя екс селски кмет са го налазили като т@ци на рояци. 

И служебен кабинет, такъв, какъвто някои продължават да лелеят, няма да има. Забравете!                                                                                                                                                https://afera.bg/

Предишна статия

Има сделка…или!

Следваща статия

Европрокурор №1 Лаура Кьовеши пред БиБиСи: Ролята ни е да разследваме хората с власт

Други интересни