Данко беше извадил сърцето си и го носеше напред! Вие носете факли!

Автор: Няма коментари Сподели:

Предстоящите два месеца са изключително ВАЖНИ И РЕШАВАЩИ за бъдещето на България. Ако щете и за изковаването на бъдещата ни карма.

Сега сериозно и конкретно: какво да се прави /не по Чернишевски/.

                                                   Който има уши да чуе…

                                                          В прав текст:

1. Протестите не бива да бъдат спирани. Те трябва да продължат! Енергията им трябва да бъде трансформирана и КОНЦЕНТРИРАНА с промяна на методите към повече агресивност. Не, не бързайте, не се плашете, нито подскачайте при думата „агресия“. Агресия не означава само да счупиш на някого главата, употребявам тази дума не само като метафора, а като събуждане на ВЪТРЕШНАТА СИЛА, която ДА СЕ ЗАЯВИ И ДА ЗАСТАНЕ!

За да победиш МАФИЯ от престъпници, трябва да придобиеш „престъпно мислене“. Мафиотът с философско мислене не се побеждава. Когато насреща си имаш Престъпна Хунта, в периода на война, трябва да придобиеш „престъпното мислене“ на противника, за да го използваш срещу него.

И да се обърне огледално СТРАХА, който мафиотът насажда, към самия него. Защото Главатаря на Хунтата се тресе от Страх! И най-вече за собствената си кожа.

2. КОНЦЕНТРАЦИЯТА трябва да е като юмрук – насочена първо и основно към Главатаря на Хунтата, управляваща България. Когато главата на Главатаря падне, Групировката се разпада за отрицателно време, а Хунтата, управляваща България, е изградена на принципа на мафиотска групировка, чиито разпади сме наблюдавали през годините след елиминирането на Боса.

Разпиляването на целите, търчането напред – назад, картинки, рисунки, целувки, циркаджилъци, разсипването на протеста на части – обслужва МАФИЯТА и всеки, който поставя егото си на първо място пред основната цел е проводник на Главатаря на Хунтата – волно или неволно.

3. Ежедневно, ежечасно, Европейския съюз с всичките му ресурси, комисии, ръководство и прочие, трябва да бъдат ОБСИПВАНИ И ЗАТРУПАНИ със сигнали, анализи и настоявания /не жалби!/ за това, което се случва в България! Конкретни, подплатени с доказателства. Нищо, че те знаят какво става, нищо, че са чели, слушали записи, гледали видеа, чели купища сигнали за корупция. ВСЕКИ ДЕН ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАЛИВАНИ ОТНОВО И ОТНОВО, ЗА ДА БЪДАТ ПОСТАВЕНИ ПОД НАТИСК, че България ще им бъде прът в колелото и че така няма да стане, и че СА ЗАДЪЛЖЕНИ ДА РЕАГИРАТ!

В ЕС ИМА ЧЕТИРИ ЛИЦА, КОИТО ПОЛУЧАВАТ „РЕСТО“ ОТ ХУНТАТА В БЪЛГАРИЯ ПРИ ОТПУСКАНЕТО НА ЕВРО ПАРИ!

Тези лица са в основата на подкрепата на Главатаря и Хунтата на Мафията, която управлява България. При упражнен НАТИСК ОБАЧЕ, НЕПРЕКЪСНАТ И ЕЖЕДНЕВЕН, те също ще се затресат от страх, защото все някога ще лъсне истината за връщаното „ресто“ от европарите към тях.

Спрат ли евро парите към България, ще спре да се храни и главата на Хунтата на мафията, която управлява България. Тези пари така и така пълнят единствено някои чекмеджета.

4. Не с фенерчета от смарт телефони осветявайте пътя към победата над Хунтата. ФАКЛИ НОСЕТЕ! ФАКЛАТА е носител на пробив, на СВЕТЛИНАТА, на огъня на Духа.

Дори и да приемете това само метафорично, да носиш факла означава не да хвърляш риба и яйца, като клоун, а да ХВЪРЛИШ ДУХА И СЪРЦЕТО СИ в БИТКАТА, което винаги пък означава сила и агресивност, която води това – ДА ТИ ИМАТ РЕСПЕКТА! Не да те приемат като „циркаджия“ и да тупат спокойно топката за да чакат „да отмине и тоя пърфоманс“.

5. Има и още един важен, знаков прийом, който няма да оповестя гласно и официално тук – той е за посветени и СЪРЦАТИ, които ЗНАЯТ какво да се направи. Дали ще направят своя избор, това е тяхно право и мисия. Дали ще я приемат, е друг въпрос.

Мафията няма как да бъде победена с хрисими бля-бля, рецитации и общи лафове, придружени с лицемерни думички за коректност и мир.

Мирът се кове във война! Винаги! Ако сте забелязали и Ангелите носят мечове!

Повтарям: предстоящите два месеца са изключително РЕШАВАЩИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

Това, което се готви е „експертно правителство“ без Бойко Борисов /той и без това на три пъти е бил готов да хвърли кърпата, иска го и сега, но Мафията го спира – до края на годината има още какво да се открадне и ограби, Боко още им трябва!/.

Последно: Две думи за президента Румен Радев и главния прокурор Иван Гешев.

1. Иван Гешев – последно предупреждение да смири егото си! Това, ако успее да тушира, защото и той се тресе от страх, но и защото е вярващ, за разлика от лицемерието на уж вярващия Боко, може и да има полезна роля, преди да плати цената на това, което сътворява в момента, заради опиянението от стигналото му до диагноза напомпано его.

2. Румен Радев изтърва всички влакове – до 15 октомври има ТЕХНОЛОГИЧНО ВРЕМЕ за създаване на нова партия – от там нататък мандалото окончателно пада за него. Не е задължително той да оглавява партията, нито да е видимо неин водач, задължително е обаче НОВА ПАРТИЯ да бъде създадена. Писала съм и съм го говорела нееднократно от поне година насам. Засега – мълчанието му е гробовно.

Ако играе единствено за свой втори мандат, отсега да натири всички, които около него го успиват с „високия му рейтинг“. Той ще се спихне като балон в минутата, в която всички разберат, че не е рискувал заради общото благо, и е чакал единствено какво ще му подскажат янките. Пласираната от Хунтата легенда за обвързване с руснаците е пълна шитня, другаде е заровено кучето.

Данко беше извадил сърцето си и го носеше напред!

Вие носете факли! Като светлина на Духа ви!

Ако не УСТОИМ И НЕ ЗАСТАНЕМ в предстоящите ВАЖНИ И РЕШАВАЩИ ДВА МАСЕЦА ЗА БЪЛГАРИЯ така, а я караме яваш -яваш спектакълно, ще сме заслужили съдбата си на роби.

                                                                     Мафия се съсича с МЕЧ!

                             Image title                                                                          Веселина Томова

                                                       Afera.bg                                  https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Но они населяли нашу планету миллионы лет назад!

Следваща статия

На живо – Ден 67: ”Велико народно въстание ІІІ” ще е в Деня на Независимостта

Други интересни