Без усещания, разбирания за обществото и без морал…

Автор: Няма коментари Сподели:

Медиите в ерата „Борисов“ са клизми без помпички. Тяхната е цел да промият съзнанието на родния индивид. Да му вкарат очистително, без да има някакъв оздравителен ефект. И без да се интересуват дали е ял нещо, или не.

Но тъй като пътят от дупарата до сивото вещество е твърде дълъг, най-добре е да се дръпне шалтерът. По време на Великото народно въстание цяла сутрин този сайт бе блокиран. Но това за „АФЕРА“ не е за първи път.

Скандалът е, че след първите включвания рано сутринта на най-гледаната телевизия БТВ, до края на деня, сайтът и предаванията на живо въобще не можеха да се отворят. С най-явна безцеремонност бе блокиран и специализиран сайт, който препредава срещу 5 долара на месец тази телевизия по цял свят. Така българите по света също се усетиха с внедрени климзи.

Вижте купените медии у нас. В тях няма нищо за чувствата или душата на читателя. Те са пълни отначало докрай с прочистени от човешки вълнения дописки.

За това новата конституция е недоносче. В нея е пропуснато да се запише, че българите са само статистически единици. Без усещания, разбирания за обществото и без морал. Те са само съвкупност, бройка или глави добитък за разпределение на европейски средства.

                      Цанко Цанев         https://afera.bg/          

Предишна статия

Ето и как някои от международните издания видяха случващото се в страната

Следваща статия

Политико: Борисов пред края на шоуто…

Други интересни