И с малко гюлово масло за изтънченото обоняние на г-жа Меркел и цялата брюкселска компания

Автор: Няма коментари Сподели:

Развоняха се нетърпимо родните авгиеви обори и по всичко личи,че тези, които ги задръстиха нямат никакво намерение да ги почистят. И не ни стигаше нашенската си смрад във всяко едно отношение, ами за подсилващ ефект ни надокараха откъде ли не и боклуци натюр.

    Вонята отдавна се разнася надалеч, даже извън пределите на територията,ала те си вярват, че с малко розова вода, с малко антиковид мерки,с някой и друг нов министър и най-накрая, с нова  някаква тяхна конституцийка, с туй-онуй ще оправят положението. Ако не могат да натрият носа на народонаселението, поне да го запушат. 

И с малко гюлово масло за изтънченото обоняние на г-жа Меркел и цялата брюкселска компания. Ще заухае тогава бедна България като къпан клошар, ако някъде сте срещали такъв.

     Ех, и ти, Дядо Николай, колкото и светена вода да ръсиш отгоре, народът стана напоследък нещо гнуслив и не ще вече да трае. Пък и въпрос на чистоплътност, нали. Не само телесна…

     Измина една четиридесетница,в която срещу народното негодувание се активира целият наличен парфюмериен тръст в опит да скрие миризмата на разлагащи се политически трупове, да ги накара да изглеждат като живи още някой и друг ден.Задача, непосилна дори за музея на восъчните фигури. Защото мястото им е единствено в гробището на историята. 

Мършата си мирише на мърша и едничкото полезно действие е да бъде изрината – преди да е пламнала невъобразима епидемия с неуточнен начин на протичане. В ход от няколко дни е втората, започнала вече четиридесетница, дано е за здраве на обществото и държавата. И за упокой на всички политически трупове. Време е за катафалките.

                                                                                Галина Паскалева                 https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Браво Борисов, браво управляващи – България на първо място в СВЕТА!!!

Следваща статия

Клоунада с конституция, Кръстник и свекърва – гарантирана свинщина

Други интересни