От години предупреждавам по различни начини, че в ЕК и някои структури на ЕС има лица, които са с тежки корупционни зависимости от българската мафия

Автор: Няма коментари Сподели:

От години предупреждавам по различни начини, че в ЕК и някои структури на ЕС има лица, които са с тежки корупционни зависимости от българската мафия и чрез тези зависимости се осъществява негативно влияние върху политиките на целия съюз.

Троянският кон, в който ни превърнаха тези лица, мотивирани от организирана престъпна група, е ново явление за европейската бюрокрация, която не притежава нужната флексибилност и опит да противодейства бързо и ефективно на такива форми на агресия. Резултатите са налице, а някои от тях и видими, написа в личния си профил във фейсбук експертът по национална сигурност Николай Марков, цитиран от actualno.com.

„Необходимо е ново политическо съзнание и култура, които да изпреварват мутациите на балканската политическа престъпност ръководена от трети страни. Ако това не се разбере от малкото останали здрави сили на съюза ще последва разпад, невиждан в новата история на европейския континент, с невиждани досега последици.

България е ключов фактор в някои от политиките на ЕС и никак не е малка страна в този смисъл. Има важно значение кой упражнява властта и в чия полза. Това е проблем, който трябва да решим по категоричен начин, защото утре ще бъде късно. Давам си сметка какъв голям процент от българските граждани подхождат емоционално, а не разумно към днешните ни проблеми и времето днес не работи в полза на разума. За съжаление този път нямаме право на грешка, защото вероятността да бъдем изненадани много лошо е твърде голяма.

Борисов трябва да бъде свален против волята на европейската бюрократична машина! Категорично. След него трябва да погребем бързо и борисовщината, която убива националното ни достойнство и дух. А след всичко това трябва да направим честен избор за бъдещето ни, за което да заработим всички заедно и в една посока. Слепите трябва да прогледнат, глупавите да разберат, а болните да оздравеят и да се случи този очакван от всички преход към демократично управление и върховенство на закона. Труден път, но необходим!

Сега сме разделени помежду си, защото ни се предлагат като услуга някои демократични права в мафиотизирана държава! Някои имат полза от такъв тип управление, но повечето граждани са техни жертви. В такъв формат на държавно управление няма бъдеще!

Затова ще продължим смело напред до възстановяване на справедливия граждански ред и установяване на пълно върховенство на закона. Няма никакво значение кой политик или негов паж какво говори и в какви филми се вкарва сам. Те имат право да се пробват и гърчат предсмъртно колкото поискат в опитите си за лична или друга защита. Ние пък преследваме цели подчинени на висши идеали и толерантността ни към вероломните ще бъде нулева. До пълната победа на разума.“, казва още в поста си Марков.

                                            Николай Марков                https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Хора, повярвайте си!

Следваща статия

Един български генерал-лейтенант трябва да е изградена личност с висок морал и уважение към пагона!

Други интересни