Много се увъртолиха гербаджиите в собствените си шашарми и безобразия!

Автор: Няма коментари Сподели:

Много се увъртолиха гербаджиите в собствените си шашарми и безобразия! Видяха, че протестиращите също са инатливи, и взеха да проправят подземни коридорчета за собственото си спасение и оцеляване.

Търсят милост, съчувствия и съжаления на смъртния си одър, ще им се да се измъкнат като мокра връв от хаоса, който създадоха. Разчитат на късата памет на хората, ама тоя път номерът им няма да мине.

„Столичният кмет Йорданка Фандъкова призова протестиращите да спазват закона и да свалят барикадите от трите софийски кръстовища.“, съобщават медиите.

В позиция във фейсбук кметът подчерта, че защитава правото на свобода на мнението и протест и е убедена, че процесите, които протестите отключиха, не бива да бъдат спирани. 

Тя обаче моли (?!) организаторите и протестиращите да свалят блокадите.

„Убедена съм, че от това протестът няма да загуби, напротив, ще спечели, защото ще покаже, че този, който иска законност, спазва закона“, пише Фандъкова и вероятно разчита, че ние не помним кой мандат по ред е кмет на столицата и кой беше на поста преди нея, колко дивашки и безобразни ремонти направи ГЕРБ, колко хора съсипа, като заради безумното управление на София затвори стотици и хиляди заведения, магазини, галерии и други търговски обекти. Не става дума само за „емблематичния“ ремонт на ул. „Граф Игнатиев“.

Сега Фандъкова, която освен кмет на столицата е и заместник-председател на ПП ГЕРБ и заместник на Главатаря на шайката моли за милост.

Нека хората бъдат така добри да вдигната блокадите и да премахнат барикадите, щото, видиш ли, ние всички се обичаме и не бива да пречим на свободното си придвижване!

Ресто, Фандъкова. Тоя път не позна! 

Миловидните хленчения и фалшивото човеколюбие отдавна са разконспирирани и дори трогателното френско „р“ не помага.

                                                      Любо Кольовски                      https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

ВИЕ, КОИТО ОТМИНАВАТЕ…

Следваща статия

“Безредици на улицата на тиквите”

Други интересни