ОСТАВКА!

Автор: Няма коментари Сподели:

                   Георги Георгиев            Източник: БГНЕС

И от гражданско сдружение ”БОЕЦ” сигнализират, че столичната полиция ще предприеме действия за премахване на блокадите довечера. Възможно е да бъдат внедрени провокатори.

СДВР има заповед да “отстрани блокадите”. Вероятно ще действат отново през нощта със същата тактика. Или ще я допълнят с внедрени провокатори, които да предизвикат напрежения, размирици и агресия вътре в блокадите и сред протестиращите, за да дадат формален повод на полицията и жандармерията да се намесят веднага и разбият всичко и всички.

Има и напрежение вътре в МВР, като част от служителите все по открито заявяват подкрепа и солидарност с протестиращите. Това кара Борисов, Гешев, Пеевски и Доган да бързат да смачкат протестите веднага, докато все още имат контрол.

Минавали сме през това и имаме опит вече и с провокациите, и с подлостта на мафията.
За да устоим са нужни няколко неща.

1. Достатъчно хора, особенно вечер и нощем. И то хора, будни и разумни, които организирано да поддържат заедно с бойците блокадата. Без купони и агресия, а с твърдост и решителност. Ако сме достатъчно, дори и да дойде жандармерията няма да отстъпим. 30 човека могат да извлекат. 300 не могат. Сега е момента поне един от “триото” да остане поне една нощ с гражданите и бойците на блокадата. Само селфитата и интревютата не са достатъчни. Вярно е, че е рисковано, няма микрофони и камери, но е важно. На блокадата най-ясно се вижда кой за какво се бори и до къде е готов да стигне. Тук се води битка срещу мафията.

2. Масово отразяване, документиране и снимане на всички събития и ситуации.

3. Незабавно отстраняване на всички пияни и дрогирани, както и на всякакви лица, които провокират насилие.

4. Изграждане на жива верига срещу жандармерията когато дойдат, като жените стоят зад веригата и снимат постоянно. При откъсване на човек от веригата всички да го държат и недопускат отвеждането му. Пазете се и дръжте взаимно. Не посягайте на полицаите, но, ако те посегнат с бой и агресия на някой от протестиращите, реагирайте и защитете! Ако бъде натоварен, блокирайте буса, или колата на МВР и не допускайте отвеждането му, като се държите заедно и не разкъсвате веригата.

5. Елате с готовност и подготовка да стоите до сутринта, поне до 09.00, като след това осигурите ваш приятел, или близък да ви смени. Трябва да има достатъчно присъствие денонощно. Информирайте, когато тръгвате и идвайте, за да знаем и реагираме, ако изчезне човек и евентуално бъде арестуван. При задържане веднага се свържете с адвокат и не подписвайте никакви документи без адвокат. Опитайте се да информирате и някой от организаторите на блокадата.

6. Търсете членовете на БОЕЦ, ДБ, Зелен Младост и групата Граждански Мегдан, за информация и организация на място. Хаоса не е решение, трябва да бъдем организирани и да не губим фокуса върху действията и целите си. Запишете телефонните номера на организаторите, бойците и стюардите на протеста и поддържайте връзка с тях.

7. Не се поддавайте на слухове и провокации. На Орлов град гражданите управляват. 

Имайте вяра, ще победим злото, вече всичко зависи от непримиримите! Сега мафията се страхува от нас, страхът е в техните сърца. Споделете, разпространете и подкрепете!

                                                    ОСТАВКА!

https://frognews.bg/novini/boets-signalizira-sdvr-gotvi-premahvane-blokadite.html

Предишна статия

Отговорността за това, какво ще се случи тази, или в близките вечери е само и единствено на Бойко Борисов

Следваща статия

Но нека вината за това не е на онези, които се борят с мафията

Други интересни