Бойко – цар, султан, премиер или нещо друго!

Автор: Няма коментари Сподели:

Убеден съм, че един ден, (и този ден не е в необозримото бъдеще), историците и останалите изследватели с интерес ще анализират, коментират и обстоятелствено ще обследват многоклетъчния организъм с едноклетъчен разум, узурпирал управлявал България цели 11 години.

Да, познахте. Това е екземплярът БМБ, премиерът – Шут, който няма аналог в цялата многовековна история на България и в трите ѝ издания – Първо българско царство, Второ българско царство и Трета българска държава, била за кратко време също царство, но после се преобразувала в република.

Бъдещите изследователи ще бъдат затруднени само в началото на своята работа, защото ще им е трудно да определят какво точно е Бойко – цар, султан, премиер или нещо друго, неизвестно за специалистите по държавно устройство. По-нататък, обаче, изследователите ще бъдат безкрайно облекчени в работата си.

Няма друг обект за изследване, за когото да има толкова много информация – като се почне от детството и юношеството на Бойко, премине се през неговите съмнителни степени на обучение и образование, и се стигне до най-интимните тайни от живота му (снимки от спалнята му, снимки, които отразяват общуването му с други екземпляри от обкръжението му, снимки как се огащва, как играе тенис, рита мачле, лови риба, прекопава си магнолиите, проверява дали чорапите му са скъсани и т. н.), наред с многото материал за публичните му изяви.

Достатъчно е бъдещите историци да намерят сили и да прочетат вестниците, сайтовете и да изгледат видеоматериалите от пренаситения с интересни факти и събития живот на Бойко. 

Бъдещите изследователи на житейския и политическия път на Бойко ще бъдат облагодетелствени безкрайно много, защото няма да им се налага да изучават писменото му творчество (писма, речи, декларации, обръщения към народа и др.), защото такива словесни артефакти прост няма.

Улеснение за бъдещите изследователи ще бъдат и стотиците хиляди ласкави оценки и хвалебствия, изказани по адрес на Бойко от най-близките му ортаци.

Завиждам с бяла завист на бъдещите изследователи на живота и делото на Бойко! Трудът им ще бъде фундаментален и поучителен за цялото прогресивно човеество и за международната общност.

                                                            Любо Кольовски

Предишна статия

А управлението е росна китка… Какво ви става бе, хора?!

Следваща статия

Мяра според мяра!

Други интересни