На фона на тези милиарди натъпкани също и в офшорки и чекмеджета, пенсионерите ще получат кучешка храна за 50 лева на месец при това само за три месеца

Автор: Няма коментари Сподели:

Който и служител на Министерство на икономиката да попитате за лицето заместник министър Лъчезар Борисов, ще ви отговори кратко и ясно – Делян Пеевски! 

Изненадани?

Това същото лице е уж новия министър на икономиката предложен за по-лесно легендиране от така наречените Патриоти – знаете за какво служат памперсите. 

Освен всичко друго това лице е с най-съмнителната репутация относно превръщането на държавната банка за кредитиране на малкия и среден бизнес в личната банка на Певски. 

Както и олекотеното административно „обсужване“ на онзи интересен проект за „ремонт“ на язовири, по който бенефициентът и роден като световно известен хидроинженер Ахмед Доган получи по личната си сметка половин милиард лева. /500 милиона/
––––––––––––––––––––––––-
Оттук милиард, оттам два милиарда и ето ви поток от държавни /наши/ финансови средства под пълен политически контрол. 

Една резиденция на морето с яхта, струва няколко десетки милиона, а тук говорим за милиарди евро всяка година. Много много милиарди, натъпкани във всякакви форми и големина политически джобове!
––––––––––––––––––––––––
На фона на тези милиарди натъпкани също и в офшорки и чекмеджета, пенсионерите ще получат кучешка храна за 50 лева на месец при това само за три месеца. 

Всички останали граждани ще получат очакваното, но голямо нищо. Останалите милиарди мазнинка за грабеж ще отидат към търговски дружества на политици и техните скрити и явни роднини и съдружници. Само за сравнение, с отпуснатите въпросни 50 лева на пенсионери във връзка с Ковид 19 ще ви кажа, че в Германия по тази същата мярка са разпределени вече по 9 хиляди евро на всеки гражданин. Както и във всички останали страни от ЕС.

Глави трябва да полетят, истински човешки глави! 

Овластени престъпници-милиардери и мародери с имунитет от друго не разбират! И няма да разберат.

                    Управлява мафия.

                                         Николай Марков                  https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Справедливост…

Следваща статия

Международни организации алармират за крещящо незачитане на правилата за защита на авторските права в България

Други интересни