Тази народна енергия чака своя Водач. Чака своите знаменосци покрай него за да стане по-мощна и по-яростна…

Автор: Няма коментари Сподели:

ПРЕМЕРИХТЕ ЛИ СИ НА КОГО МУ Е НАЙ-ДЪЛЪГ КУ*А НА „ВОЖДОВЕТЕ“ НА ПРОТЕСТА? ЩОТО МИ ЛИПСВА 197-МОТО МЕГАЛОМАНСКО СЕЛФИ!От мига, в който мощната енергия на протеста срещу Хунтата на Бойко Борисов и срещу главния прокурор Иван Гешев се обърна със задника на нагоре, пяна ми излезе на устата да пиша и да предупреждавам, че т.нар. „организатори“ от една страна и „десно сектантите“ от друга страна волно /или неволно/ са на път окончателно да прецакат онова, което жадувахме – народът да помете корумпираната и крадлива власт на ГЕРБ -3.

Разбира се, че съм лошата „черна станция“, ама за разлика на ония, дето добре хлебиха от същата Хунта по една или друга причина, при едно или друго обстоятелство, и с малки изключения бяха качени на каруцата на Хунтата през годините, някои от тях твърде тихичко и подмолно, други пък също както днес вряскат срещу Борисов и Кликата му, така вряскаха и колко е велик Борисов и развяваха плакатите на ГЕРБ по Фейсбук, та за разлика от тия типове – НА МЕН МИ ПУКА И СЪРЦЕТО МИ КЪРВИ.

И понеже не съм на 16 години да се въргалям невчасово на паважа без даже да имам хабер за какво точно протестирам, освен купон да става, и понеже съм правила бунтове и революции още когато тия купонджии не са били заченати, веднага след като първите нюанси на ТОРПИЛИРАНЕ НА ПРОТЕСТИТЕ започнаха, закрещях с пълно гърло.

Това мога, това правя. Сега вече даже съжалявам, че не станах бос на мафията, че някои егоцентрици да ги запукам с базуката.

Защото само идиоти, или УМИШЛЕНИ ТАРИКАТИ, можеха да си позволят да подменят апела „Мутри вън“ с „Всички вън“ и така да убият бясната му скорост, и можеха да преместят протеста, когато бе в най-мощната си сила и енергия БЕЗСМИСЛЕНО пред парламента, и да станат смешни с рехаво присъствие, подсилено с разни типове опънали черджета с лютеница на паважа и проснали дебелите си задници да „плажуват, и можеха да ЦЕПЯТ УМИШЛЕНО ПРОТЕСТА СЪС СВОИ ПРОТЕСТЧЕТА – сектантски, а ла пиниз – ний сме великите, ний не сме от вас, ний сме десните от „сектата“ на „умните и красивите“, ний доказахме, че е жалко, че не сме завършили ВИТИЗ, щото видяхте ли какъв „екшън“ сътворихме в Росенец, точно по Дейвид Линч.

Да де, ама когато народа се вдигна и върло протестираше пред МС, да уйдисваш на ЦЕЛТА НА БОЙКО БОРИСОВ и да хукнеш към Росенец, за да ОТКЛОНИШ ВНИМАНИЕТО ОТ ХУНТАТА МУ, е пиниз само за идиоти, които нямат и пет грама мозък в главата си, за да разберат какво всъщност прави и продължава да прави „десносектантската“ групичка.

Писах вече, че тая групичка зад завесата е на договорились с Бойко Борисов, който не вярва, да почака, това ще лъсне със страховита сила – ако не сега, по време на изборите.

Писах, че „боец“-а, който някога се скъсваше да си пуска любовните постове и снимки, развял знамето на ГЕРБ, към Бойко Борисов, и той бир парче се сети да прави „единство“ на 15-тия ден, и кой какво прави – все не е с целия протест, и все го рои по улички и пресечки, и джуджета.

Крещях, че първата и основна цел на протеста е ПЪРВО  СВАЛЯНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И СЛЕД ТОВА НА ИВАН ГЕШЕВ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО, А НЕ ОБРАТНОТО!

На десните сектанти обаче „опорната точка“ с първа точка Гешев им е удобна, за да прикрият /говоря за лидерите десни/ умерената и половинчата уж „ярост“ към Бойко Борисов, щото още му висят по дувара.

Така наречените „организатори“ поне се вслушаха в част от това, което възроптах, или някой ги накара да се вслушат, все едно, но мегаломанското его, демонстрирано по коньовичарски, взимането на сериозно отсега, до степен на накъртване, хептен орехави  протеста.

То не бяха селфита на „вождовете“ организатори във Фейсбук, то не бе чудо. Чакам 197 -мото мегаломанско селфи, че да си легна непропуснала го. А вие представяте ли си тия да вземат властта, като отсега свят им се завива от любов към себе си, като се гледат в огледалото?!

Пъдпъчени айца се хвърлят с кутии. За къв уй пъдпъчени, питайте още един от пъхащите се за „репресиран“ сред организаторите, нищо, че години наред работеше со кротце со благо за ГЕРБ.

Чак и президента Румен Радев се усети, че работата отива на изуй гащи и излезе с опит да канализира и върне протеста в първоначалния му вид.

Десните сектанти дюдюкаха и хич и не му обърнаха внимание, те презират всеки друг, освен себе си и малцината до тях, всеки друг е чужд, щото те са „умни и красиви“, толкова, че ебаха майката на всичко и предния път, и върнаха за трети път на бял кон Бойко Борисов на власт. Че и с него после се прегърнаха и влязоха в правителството.

Абе, вие от алцхаймер ли сте болни, че забравихте какво усукване беше на гъгнещия Христо Иванов и на Атанас Атанасов около Бойко Борисов и Цветан Цветанов?

Полудяхте ли, че тия ги броите днес за революционери срещу Хунтата на Борисов?!

Слепи ли сте, че не виждате, че от втория ден на протеста УЖ като „революционери“, на практика с действията си торпилират протеста, разфокусирайки го, обърквайки хората, докато не се спихне окончателно. За кеф на Борисов.

И сега ще ви го кажа в прав текст! Ако покрай Румен Радев се появи нов политически проект, вие нали се сещате къде ще се позиционират тия десно сектанти, дето се посраха с тяхното „дясно“, нали се сещате – пак ура тута в търкане с „дясната“ ГЕРБ.

Ако покрай Румен Радев се появи нов проект, къде ще се кандилка Мая Манолова, дето маа гащи по площада и като види камера, не няма как до го опиша, няма как – вдига брадичка, свива устнички и се взима за Наоми Кембъл, само защото я снимат. Къде ще е „гуру“то и – един от така наречените „организатори“, който и вкарва дословно думичките, които чувате по телевизора тя да изрича, наизустила ги.

И всичките тия си мерят ката ден на колко му е по-голям к*ра. Покрай 196-тото селфи, което си пускат, като че ли Че Гевера все у Фейсбука е стоял, докато е водел революции.

Ако нещо добро има, което се случи е, че народа излезе по улиците. И се разгневи.

НО!

Инстиктивно усещащ какво точно се случва на протеста, разколебано се пита – чакайте сега, аз за кого утре ще гласувам – за тия десни сектанти, дето овладяват все по – подмолно протеста ли, или за тия, дето носят пъдпъчените яйца и хич не ми е ясно каква хава играят…

И пак ще го кажа в прав текст! Румен Радев ВЕЧЕ ЗАКЪСНЯВА!

Протестът с всички пинизи на Боко чрез десно сектантите му от Дувара е на път да бъде разпилян и овладян от тях.

От друга страна така наречените „организатори“ правят грешка след грешка и очевадно не могат да овладеят ситуацията, опиянени от собственото си „безгрешно“ високомерие.

Тази народна енергия чака своя Водач.

Чака своите знаменосци покрай него за да стане по-мощна и по-яростна, защото ще види КОНКРЕТНИ ЛИЦА С КОНКРЕТНА КАУЗА.

Ако Радев още малко се забави, рискува да изтърве народния гняв от който с подли пинизи се възползват десно сектантите, подбутвани и режисирани от Борисов на Дувара. И останалите „патерици“ ще се възползват – майчета и вся остальная, дето пък са се разкрачили от дувар на дувар, не ти е работа…

Ако Радев не финализира по най-бързия начин осветяването на нов проект и на сцената не се явят харизматични водачи и лидери – и да падне Бойко Борисов, все тая.

Възпроизведената Хунта след няколко месеца пак ще ви наебе с 200.

И тогава, помнете ми думата – тия, крякащите лицемери на протеста, ще ги видите пак усукани около Хунтата – кой явно, кой тайничко.

Всите. До един.

                                    Веселина Томова                https://afera.bg/

Предишна статия

Затова и единственото им спасение е да останат на власт и да организират изборите така, както те си знаят…

Следваща статия

АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА ГЕШЕВ или голямата лъжа с новия вирус!

Други интересни